Με δύο άλματα και ειδική αφιέρωση το χρυσό η Παπαχρήστου!

Ο ελληνικός στίβος ζει ένδοξες στιγμές καθώς πανηγυρίζει το τρίτο του χρυσό μετάλλιo με την... άνετη Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης το πρώτο εντυπωσιακό της άλμα το αφιέρωσε κοιτώντας τον ουρανό.

Με δύο άλματα και ειδική αφιέρωση το χρυσό η Παπαχρήστου!

Δύο έγκυρα άλμα ήταν αρκετά για την Βούλα Παπαχρήστου για να κατακτήσει το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε επίπεδο γυναικών...

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια... πέταξε εντυπωσιακά στα 14.60 μέτρα, αφιερώνοντας το άλμα της στα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Μάλιστα, μετά την επιτυχία της έδειξε τον ουρανό και το "πένθος" που φορούσε στη φόρμα της.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Βούλα Παπαχρήστου κατακτά σταθερά ένα μετάλλιο κάθε χρόνο όποτε αγωνίζεται σε μεγάλη διοργάνωση. Το 2008 ήταν τρίτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων. Το 2009 ήταν πρώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, ενώ το 2011 ήταν και πάλι πρώτη στην ίδια διοργάνωση.

Μετά την τιμωρία και την εγκυμοσύνη της επέστρεψε δριμύτερη και τα δύο προηγούμενα χρόνια κατέκτησε δύο ακόμα μετάλλια. Ήταν τρίτη τόσο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του 2016 και στην ίδια θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου. Πέρσι, ήταν και πάλι τρίτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ενώ φέτος ήταν έκτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Έτσι, στο Βερολίνο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο που της έλειπε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK