Μέρες μετά το πρώτο του knock-out κατηγορείται για βιασμό δυο γυναικών

Ο Abdul Razak Alhassan αγωνίζεται στην κατηγορία 71-77 κιλών του UFC. Δηλαδή, αγωνιζόταν έως ότου κατηγορήθηκε για το βιασμό δυο γυναικών. Μέχρι να βγει η απόφαση, είναι εκτός οκταγώνων.

Μέρες μετά το πρώτο του knock-out κατηγορείται για βιασμό δυο γυναικών

Ο Γκανέζος αθλητής των mixed martial arts, με 22 χρόνια προϋπηρεσίας στο judo, έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 8/9. Νίκησε με knock out. Στις 24 του ίδιου μήνα του απαγγέλθηκαν δυο κατηγορίες για βιασμό.

Στις 23/3 ήταν στην Varsity Tavern, στο Fort Worth (βορειοκεντρικά του Τexas), όπου δούλευε στην πόρτα. H συγκεκριμένη ταβέρνα δεν είναι αυτή που έχεις συνηθίσει. Εκτείνεται σε 464 τετραγωνικά μέτρα, είναι γεμάτη οθόνες 90 ιντσών, για να παρακολουθούν οι πελάτες κάθε αθλητική διοργάνωση. Έχει επιτραπέζια παιχνίδια, φαγητό και πολύ ποτό. Eξ ου και η ανάγκη κάποιου σωματώδους τύπου, στην πόρτα.

Στο τέλος της βάρδιας του φέρεται να πρότεινε σε δυο μεθυσμένες κοπέλες, να τις πάει σπίτι. Την επομένη αμφότερες κατήγγειλαν το βιασμό τους. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολάρια. Τη Δευτέρα 24/9 του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες -για το βιασμό δυο γυναικών.

Οι φίλες, ηλικίας 20 και 22 χρόνων είχαν πάει στη Varsity Tavern για τα γενέθλια ενός φίλου. Η 22χρονη είχε ζητήσει από τον Alhassan να επιτρέψει την είσοδο στη φίλη της, μολονότι ήταν σε ηλικία που νομικά δεν επιτρεπόταν. Εκείνος είπε ΟΚ και τις οδήγησε στα ενδότερα, από την είσοδο των VIP. Ως αντάλλαγμα, ζήτησε το τηλέφωνο της 22χρονης. Του το έδωσε. Ώρες μετά, η 20χρονη είχε χάσει τη φίλη της και άρχισε να την αναζητεί στο χώρο. Τη βρήκε σε μια ντουλάπα, με τον Alhassan. Επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία "η φίλη μου ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν καταλάβαινε τι έκανε. Την απομάκρυνα από το σημείο και την πήρα να φύγουμε". Δεν μπορούσε όμως, να οδηγήσει η 22χρονη, από τη μέθη. O Alhassan προθυμοποιήθηκε να τις πάει στα σπίτια τους. Σταμάτησαν σε αυτό της 20χρονης, στο οποίο ζει με τους γονείς της.

Πήρε στα χέρια του την 22χρονη και την πήγε στο δωμάτιο. "Νόμισα ότι μετά έφυγε. Πήγα να πάρω ένα ποτήρι νερό και τον είδα να στέκεται στην γωνία του δωματίου μου. Με άρπαξε, κόλλησε το πρόσωπο μου στο κρεβάτι, με έγδυσε και με βίασε. Μετά πήγε και έκανε τα ίδια στη φίλη μου, που δεν καταλαβαίνε τι γινόταν. Ήμουν σε κατάσταση σοκ". Αφότου έφυγε ο Alhassan από το σπίτι, η 20χρονη ξύπνησε τη μητέρα της, για να της πει όσα είχαν γίνει. Εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία. Στο κομοδίνο βρέθηκε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό. Το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα, μαζί με τα εσώρουχα των κοριτσιών και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Μετά πήγε τα κορίτσια στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε εξέταση για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι υπεύθυνοι της Varsity Tavern εξήγησαν ότι "ήλθε μια μέρα και μας είπε πως παραιτείται για προσωπικούς λόγους". Ο δικηγόρος του Alhassan υποστήριξε πως ο πελάτης του δεν έκανε κάτι περισσότερο από το να πάει τα κορίτσια στο αυτοκίνητο τους. Τα στοιχεία αποκάλυψαν άλλα. Συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αλλά του έβαλαν GPS monitor και του απαγόρευσαν να βγει εκτός κοινότητας. Το UFC τον απέκλεισε από τους αγώνες του, έως ότου βγει η απόφαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK