Ναι: ο Μπολτ ΕΧΑΣΕ σε κούρσα από ποδοσφαιριστή!

Ο Έκτορ Μπεγερίν προ(σ)καλεί εδώ και μήνες τον Γιουσέιν Μπολτ να πάρουν μέρος σε μία κούρσα για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, ωστόσο υπάρχει ήδη ένας παίκτης της Premier League που έχει νικήσει σε σπριντ τον Τζαμαϊκανό. Διαβάστε λεπτομέρειες (VIDEO).

Ναι: ο Μπολτ ΕΧΑΣΕ σε κούρσα από ποδοσφαιριστή!

O Γιανίκ Μπολασί είναι ο ταχύτερος παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ της Έβερτον από αυτό το καλοκαίρι (μεταγραφή από την Κρίσταλ Πάλας) αλλά αυτό δεν αποτελεί κάποια τρομερή είδηση αν σκεφτεί κανείς πως έχει τη φήμη του "σπρίντερ" στην Premier League (Στο video που ακολουθεί, από τον αγώνα Άστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας την 1η Ιανουαρίου 2015, μπορείτε να τον δείτε να διανύει 57,75μ. σε 6.91 με ταχύτητα 30,1χλμ/ώρα).

"Είδηση" όμως είναι αυτή που έδωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Daily Mail, με τον 27χρονο Γάλλο winger να φέρνει στη μνήμη του την εποχή που νίκησε σε κούρσα τον Γιουσέιν Μπολτ στο περιθώριο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα 5Χ5 που είχαν βρεθεί ως αντίπαλοι.

"Έχω παίξει ποδόσφαιρο με τον Μπολτ. Παίξαμε σε ένα γήπεδο κάπου στο Τσέλσι. Ξέρω τους φίλους του και τους ανθρώπους που τον μανατζάρουν. Έκανε βόλτες στο Λονδίνο και ήθελε να παίξει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, οπότε με προσκαλεσαν στο παιχνίδι. Έφερα μαζί μου τα αδέρφια μου και φτιάξαμε δύο ομάδες.

Αυτό έγινε πέρυσι, περίπου την ίδια εποχή. Αν είναι καλός; Είναι καλός, για να είμαι δίκαιος! Τον... είχα σε αγώνα δρόμου! Υπάρχουν κάπου αυτά τα videos, είχαμε πολλή πλάκα. Όσον αφορά στο παιχνίδι ποδοσφαίρου; Είναι προφανές ότι νίκησε η δική μου ομάδα!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπολτ εξήγησε την περίφημη φωτογραφία με το χαμόγελο
Ο ατρόμητος παίκτης της Άρσεναλ που προκαλεί τον Μπολτ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK