Ο Βασιλειάδης στο φιλικό της ΑΕΚ με την Κυπελλούχο Παλαιστίνης

Το παρών στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας Νέων της ΑΕΚ με την Κυπελλούχο Παλαιστίνης Οrthodox Beitsahour έδωσε την Κυριακή ο Γιώργος Βασιλειάδης στο κλειστό των Βριλησσίων.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης παρακολούθησε την Κυριακή το μεσημέρι τον φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας Νέων της ΑΕΚ και της Κυπελλούχου κόντρα στην Κυπελλούχο ομάδα της Παλαιστινής, Orthodox Beitsahour, που διεξάχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Βριλησσίων και τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών.

Ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε: «Σήμερα είμαστε σε μία εκδήλωση με σπουδαίο συμβολικό χαρακτήρα δίνοντας μήνυμα αδελφοσύνης και φιλίας στον παλαιστινιακό λαό. Χαιρετίζω την πρωτοβουλία και του Δήμου Βριλησσίων και της ΚΑΕ ΑΕΚ. Τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν την πεμπτουσία του αθλητισμού».

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!