Ο Βασιλειάδης στο φιλικό της ΑΕΚ με την Κυπελλούχο Παλαιστίνης

Το παρών στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας Νέων της ΑΕΚ με την Κυπελλούχο Παλαιστίνης Οrthodox Beitsahour έδωσε την Κυριακή ο Γιώργος Βασιλειάδης στο κλειστό των Βριλησσίων.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης παρακολούθησε την Κυριακή το μεσημέρι τον φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας Νέων της ΑΕΚ και της Κυπελλούχου κόντρα στην Κυπελλούχο ομάδα της Παλαιστινής, Orthodox Beitsahour, που διεξάχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Βριλησσίων και τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών.

Ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε: «Σήμερα είμαστε σε μία εκδήλωση με σπουδαίο συμβολικό χαρακτήρα δίνοντας μήνυμα αδελφοσύνης και φιλίας στον παλαιστινιακό λαό. Χαιρετίζω την πρωτοβουλία και του Δήμου Βριλησσίων και της ΚΑΕ ΑΕΚ. Τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν την πεμπτουσία του αθλητισμού».

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!