Οι πρώτες εντυπώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο αθλητικό νόμο

Οι διαβουλεύσεις για τη... διαβούλευση του νέου αθλητικού νόμου έχει αρχίσει ήδη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλοί από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος διάβασαν το σχέδιο νόμου και είναι πλέον έτοιμοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους για επιπλέον ρυθμίσεις ή και τροπολογίες στην ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα που έρχεται.

Μάλιστα, υπήρξε Βουλευτής που σύζητησε να συγκροτηθεί η ΕΠΕΚΕ την επόμενη εβδομάδα καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν αρκετά σημεία που χρήζουν βελτίωσης ή και αλλαγής.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν επιπλέον αντιδράσεις όπως αυτές του προηγούμενου Μαρτίου όταν διαφωνούντες βουλευτές επιχείρησαν να φέρουν τροπολογία στη Βουλή η οποία τελικά αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...