Ο Φαν ντερ Φαρτ παράτησε το ποδόσφαιρο, παίζει βελάκια και κερδίζει

Ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζει τον επαγγελματικό αθλητισμό. Παίζοντας βελάκια. Και κερδίζοντας. Στη Δανία.

Ο Φαν ντερ Φαρτ παράτησε το ποδόσφαιρο, παίζει βελάκια και κερδίζει

Στο 20 χρόνια που υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο Ράφαελ φαν ντερ Φαρτ συνήθως έβρισκε τον στόχο του, είτε αυτός ήταν ένας συμπαίκτης είτε η αντίπαλη εστία.

Ο 36χρονος βετεράνος υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Ολλανδούς της γενιάς του και η καριέρα του κυρίως σε Άγιαξ, Αμβούργο, Ρεάλ και Τότεναμ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Μόνο που δεν είναι πια ποδοσφαιριστής, έστω κι αν παραμένει επαγγελματίας αθλητής. Από το Σάββατο, ο άλλοτε αντίζηλος του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην κοινή θητεία τους στο 'Αίαντα' παίζει επαγγελματικά βελάκια. Και κερδίζει!

Ο Φαν ντερ Φαρτ έκανε νικηφόρα αρχή στο BDO Denmark Open, επικρατώντας του Τόμας Άντερσεν με 4-2 στον 1ο γύρο, σε τουρνουά που διεξάγεται στο Έσμπιεργκ της Δανίας.

Ο Ολλανδός ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην πόλη, όπου μετακόμισε λόγω της νέας συντρόφου του, Εσταβάνα Πόλμαν, που παίζει κι αυτή επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στη γυναικεία ομάδα της Έσμπιεργκ.

Έχοντας άπλετο χρόνο στη διάθεσή του, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα βελάκια τους τελευταίους μήνες και όταν αντιλήφθηκε ότι μπορεί να έχει τύχη σε ένα επίσημο τουρνουά, δήλωσε συμμετοχή, μαζί με τον αδερφό του, Φερνάντο!

Μετά από το πρώτο εμπόδιο, πάντως, αντιμετώπισε τον Μόγκενς Κρίστενσεν, γνωρίζοντας την ήττα 0-4 στον 2ο γύρο. Κανένα πρόβλημα για τον Φαν ντερ Φαρτ, που δεν χάνει το χαμόγελό του και περιμένει τον αγώνα του στο Denmark Masters την Κυριακή απέναντι στον Περ Λάουρσεν.

"Ένα ευχάριστο πρωινό στο Denmark Open. Πραγματικά ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα μου, αύριο", έγραψε στα social media ο 109 φορές διεθνής Ολλανδός.

Ακούστε το Pod-οσφαιρο #16, με σίγουρη πρόβλεψη για την κατάκτηση του Champions League, σπέκουλα για το μέλλον του Λουτσέσκου και λίγο από Σίτι και Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK