Ανατριχίλα! Ο Πιστόριους περιγράφει πώς δολοφόνησε τη Ρίβα

Ανατριχιαστική περιγραφή της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από τον Πιστόριους.

Ανατριχίλα! Ο Πιστόριους περιγράφει πώς δολοφόνησε τη Ρίβα

Ο Όσκαρ Πιστόριους εξακολουθεί να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου πλησιάζει και τα μέχρι τώρα δεδομένα τον θέλουν να δέχεται ποινή κάθειρξης 15 ετών το λιγότερο.

Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη (στο δίκτυο ITV) και υποστήριξε ότι δεν θα διαφωνούσε με την άποψη εκείνων που αισθάνονται ότι πρέπει να τιμωρηθεί, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η δολοφονία της συντρόφου του ήταν ένα ατύχημα.

Ο παραολυμπιονίκης ισχυρίζεται ότι άκουσε έναν θόρυβο από την τουαλέτα και πριν το καταλάβει πυροβόλησε τέσσερις φορές. Στη συγκλονιστική περιγραφή του, εξηγεί: «Άνοιξα την πόρτα του μπάνιου και είδα τη Ρίβα στην τουαλέτα. Τότε κατάλαβα ότι την είχα σκοτώσει. Έπεσα στα γόνατα και την τράβηξα στην αγκαλιά μου. Και την έβαλα στο πάτωμα και τράβηξα την κουρτίνα του μπάνιου και την έβαλα προσκέφαλό της».

Συνεχίζοντας την περιγραφή ξεσπά σε λυγμούς και εξηγεί: «Υπήρχε τόσο αίμα που δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Νόμιζα ότι η Ρίβα άρχιζε να αναπνέει και προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή αλλά υπήρχε τόσο αίμα».

Καταλήγοντας τονίζει ότι αν η Ρίβα μπορούσε να τον δει τώρα δεν θα ήθελε να χαραμίσει τη ζωή του στη φυλακή.

Η τηλεοπτική συνέντευξη του Νοτιοαφρικανού αναμένεται να προβληθεί την Παρασκευή.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Πιστόριους περπάτησε στο δικαστήριο χωρίς τα τεχνητά πόδια του
Σοκαριστικές φωτογραφίες της νεκρής Ρίβα Στέενκαμπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK