Ρεμπούλη: "Στο Ρίο για το καλύτερο"

Η μαραθωνοδρόμος Ράνια Ρεμπούλη μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Πρωινό στις 8” με τον Αντώνη Κυρίκο για την πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ρεμπούλη: "Στο Ρίο για το καλύτερο"

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Μαραθώνιος έγινε το αγώνισμα μου. Μου βγήκε σε καλό, σταδιακά βελτιώνομαι και παλεύω για το καλύτερο, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στο Ρίο", είπε αρχικά στον Sport24 Radio 103,3.

Για την προετοιμασία: «Πήγε πάρα πολύ καλά, ευελπιστώ να είμαι υγιής και να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο. Έκανα ένα τεστ πρόσφατα το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά».

Για τις συνθήκες στο Ρίο: «Παρακολουθώ τα πάντα για όσα γίνονται στο Ολυμπιακό χωριό. Είναι αλήθεια πως έχω επηρεαστεί ψυχολογικά. Δεν ξέρω αν τα μεγαλοποιούν αλλά φαίνεται να επικρατεί ένα χάος».

Για τους αγώνες που έρχονται: «Θα μπω μέσα και θα κάνω αυτό που ξέρω. Ακόμα και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αυτό θα κάνω. Ξέρω ότι συμμετέχουν πολύ καλές αθλήτριες που είναι φαβορί. Υπάρχουν άνθρωποι που με στηρίζουν και με βοηθούν να πάω ακόμα καλύτερα. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένη στους στόχους μου. Είμαι κι εγώ ένα κορίτσι του Stoiximan και θέλω να ευχαριστήσω όσους με στηρίζουν».

Για τις τελευταίες σκέψεις: «Σκέφτομαι μόνο τον Πανορμίτη και την Παναγία. Ελπίζω να με βοηθήσουν να πάω καλά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK