Σκιέρ έκλεψαν... χάμερ και συνελήφθησαν στην Κορέα!

Συνεχίζονται τα παράξενα στην Νότια Κορέα και τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού αθλητής του σκι κρος και ο αθλητικός διευθυντής του σπορ από τον Καναδά, συνελήφθησαν με κλεμμένο αυτοκίνητο!

Μπορεί στις χώρες τους να είναι... Παναγίες, όταν όμως βγαίνουν εκτός παραφέρονται. Συγκεκριμένα ο Καναδός αθλητής του σκι κρος Ντίεβ Ντάνκαν και ο αθλητικός διευθυντής του σπορ στη χώρα, Γουίλι Ρέιν, συνελήφθησαν από τις Αρχές της Κορέας!

Ο λόγος; Τους σταμάτησαν για αλκοτέστ και διαπιστώθηκε πως ο οδηγός του οχήματος είχε τρεις φορές πάνω από το κανονικό όριο αλκοόλ στο αίμα του! Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό περίεργο της υπόθεσης.

Το αμάξι που ήταν μέσα φέρεται να είναι κλεμμένο! Ήδη η πρεσβεία του Καναδά στην Κορέα είναι σε συνεννόηση με τις Αρχές έτσι ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση. Τώρα, τι αμάξι οδηγούσαν; Ένα... χάμερ!

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.