Σοκάρει ξανά ο Μάμαλος: "Ήθελα να αυτοκτονήσω..."

Για ακόμη μια φορά ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Παύλος Μάμαλος, σοκάρει δηλώνοντας πως πριν τους αγώνες του Ρίο σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας της ανεργίας!

Σοκάρει ξανά ο Μάμαλος: "Ήθελα να αυτοκτονήσω..."

Πριν λίγες ημέρες ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Παύλος Μάμαλος, μίλησε από τα έδρανα της Βουλής και δήλωσε απογοητευμένος. Ζήτησε κάτι ανθρώπινο, μια ευκαιρία στην εργασία και συγκίνησε.

"Δώσαμε την ψυχή μας, την καρδιά μας, το αίμα μας σε αυτό που λέγεται Παραολυμπιάδα. Τα παιδιά τα συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου… Και είναι μεγάλη τιμή που έδωσαν αυτό που λέγεται αίμα και ψυχή ελληνική στον αγώνα πάνω. Κάποια από τα παιδιά είναι αδιόριστα στο δημόσιο, που μία θέση ανήκει σε εμάς. Εγώ είμαι αδιόριστος από το 2009. Δεν είναι αδικία, να έχω φέρει τρία ολυμπιακά μετάλλια στη χώρα μου, να κάνω έπαρση σημαίας ψηλά στον ιστό, και να βουρκώνω από χαρά και από συγκίνηση, και τέσσερα χρόνια ολυμπιακής προετοιμασίας να μην έχω διοριστεί;", ήταν η δήλωσή του που συζητήθηκε εντόνως.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Freddo ο Μάμαλος σόκαρε ξανά. Αποκάλυψε πως η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά τον έφτασαν μια ανάσα από το να βάλει τέλος στη ζωή του!

"Πριν τους Ολυμπιακούς σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Ο άνθρωπος με δύναμη ψυχής, η σύζυγός μου η Ευαγγελία, με τράβηξε από αυτό το ψυχικό αδιέξοδο", αποκάλυψε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK