Συγκλόνισε ο Ολυμπιονίκης που παράτησε την κούρσα για να βοηθήσει τον αδερφό του

Κορυφαία στιγμή για τον παγκόσμιο αθλητισμό με πρωταγωνιστές δύο αδέρφια σε διεθνή αγώνα τριάθλου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του τριάθλου στο Ρίο, Άλιστερ Μπράουνλι, συγκλόνισε με την ενέργειά του να βοηθήσει τον αδερφό του Τζόναθαν (ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Ριο) να τερματίσει στην τελευταία διαδρομή του «World Triathlon Series», ο οποίος λίγο πριν από το τέλος ένιωσε αδιαθεσία και λίγο έλειψε να χάσει τις αισθήσεις του.

 

Η σχέση των δύο αδερφών, που είχαν καταλάβει τις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου στους Ολυμπιακούς του Ρίο, είχε σχολιαστεί και πριν από έναν μήνα, ωστόσο το τωρινό περιστατικό απέδειξε ότι για τους ίδιους, κανένα μετάλλιο δεν είναι πιο σημαντικό από την αδερφική αλληλεγγύη.

«Ήταν μια ενστικτώδης ανθρώπινη αντίδραση για να βοηθήσω τον αδερφό μου, αλλά θα το έκανα για τον οποιονδήποτε» τόνισε ο Άλιστερ Μπράουνλι στο BBC.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι Άλιστερ θα βρισκόταν σίγουρα στο βάθρο, αν δεν βοηθούσε τον αδερφό του.

Στον τερματισμό ο Τζόναθαν κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως όταν συνήλθε, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αδερφό του.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...