Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον "γολγοθά" του Πύρρου Δήμα

Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, μίλησε για πρώτη φορά -μέσω συνέντευξής-για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η σύζυγός του.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον "γολγοθά" του Πύρρου Δήμα

Ο Πύρρος Δήμας, ο αθλητής που έχει κάνει υπερήφανους εκατομμύρια Έλληνες με τα τρία χρυσά μετάλλια και το ένα ασημένιο που κατέκτησε στο άθλημα της άρσης βαρών σε τέσσερις διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, συγκλονίζει με την αποκάλυψη που έκανε στην εφημερίδα "Καθημερινή" για το πρόβλημα υγείας που έχει η σύζυγός του, Αναστασία.

"Δεν εγκατέλειψα την πολιτική. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του).

Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της.\

Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... εισπράξαμε πολλή αγάπη...

Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...", τόνισε στη συνέντευξή του ο τετράκις Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, για να αναφερθεί κατόπιν και στις προτεραιότητες που έχει θέσει πλέον στη ζωή του:

"Πάνω απ' όλα η οικογένειά μου. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, η Ελένη 21 ετών κάνει μεταπτυχιακό στο Σικάγο, ο Βίκτωρ 18 χρόνων πέρασε στο Γέιλ για πολιτικές επιστήμες, η Μαρία 16 και ο Νικόλας 7.

Η Μαρία κάνει κωπηλασία και την πηγαίνω στον Αγιο Κοσμά κάθε μέρα. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν ό,τι δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω εγώ. Κλαίω όταν τα βλέπω να προκόβουν. Αυτά είναι τα καλύτερα μετάλλιά μου. Μετά έρχεται η καριέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK