Τίμησε τον αδικοχαμένο φίλο του παίρνοντας μέρος σε μαραθώνιο

Σε ένα καταπληκτικό βίντεο 4 λεπτών καταγράφεται η προσπάθεια ενός ανθρώπου σε μία διαδρομή που τεστάρει την σωματική και όχι μόνο αντοχή του, για να τιμήσει τον αδικοχαμένο φίλο του και “θρύλο” της φωτογραφίας.

Ο Βέρνον Γουάιλι αποτελούσε έναν από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της φωτογραφίας και συγκεκριμένα στις γαμήλιες εκδηλώσεις. Στις 13 Ιουλίου ενώ βρισκόταν στη λίμνη Eagle στο Ταχόου και περίμενε το κατάλληλο φωτισμό για να βγάλει φωτογραφίες, σκοτώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι δικοί του άνθρωποι όμως δείχνουν να μην τον ξεχνούν και σε ένα εκπληκτικό βίντεο του CBS Sports, φαίνεται η προσπάθεια ενός φίλου του Βέρνον, του Έρικ. Ο αδικοχαμένος φωτογράφος εκτός από τις φωτογραφίες είχε κι άλλο ένα πάθος στη ζωή του, το "World's toughest mudder", ένας μαραθώνιος που διοργανώνεται λίγο έξω από το Las Vegas και οι διαγωνιζόμενοι έχουν να διανύσουν μία απόσταση 5 μιλιών, περνώντας από 20 εμπόδια (που το καθένα σε ωθεί στα όριά σου), ενώ η διαδρομή αυτή ολοκληρώνεται σε 24 ώρες!

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.