Το ΚΚΕ καταγγέλλει ρατσιστικές επιθέσεις και προπηλακισμούς εντός του Πανελληνίου

Στην ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του Θανάση Παφίλη, το Κομουνιστικό Κόμμα ζητάει άμεση επέμβαση από το Υπουργείο.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει ρατσιστικές επιθέσεις και προπηλακισμούς εντός του Πανελληνίου

Ο Πανελλήνιος, ο ιστορικός σύλλογος της Κυψέλης, γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης, αφού σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από το ΚΚΕ η προσωρινή διοίκηση κάνει "κατάχρηση εξουσίας". Μάλιστα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, απευθύνεται στην Λυδία Κονιόρδου προκειμένου ν' απαντήσει σε φλέγοντα ερωτήματα και αν χρειαστεί να επέμβει άμεσα δια μέσου προφανώς του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ:

" Απαράδεκτη κατάσταση στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων και προπονητών η προσωρινή διοίκηση του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου έχει προβεί σε παράνομες απολύσεις προπονητών που εργάζονται χρόνια στο Σύλλογο ασκώντας και τραμπούκικη επίθεση σε γονείς των παιδιών που δικαιολογημένα διαμαρτύρονται. Με προκλητικό τρόπο και με το έτσι θέλω διώχνουν προπονητές, γονείς ακόμα και μικρά παιδιά που γυμνάζονται στο Σύλλογο γιατί δεν είναι της αρεσκείας τους. Προβαίνουν σε ρατσιστικές επιθέσεις ενάντια σε παιδιά άλλων χωρών.

Κλείνουν τμήματα που λειτουργούσαν χρόνια στο Πανελλήνιο και απασχολούσαν εκατοντάδες παιδιά. Σφραγίζουν πόρτες, τοποθετούν κάμερες και απαγορεύουν την είσοδο σε αθλητές και προπονητές. Έφτασαν σε σημείο να προπηλακίσουν γονείς πρωτοστατώντας μέλη της προσωρινής διοίκησης. Υπενθυμίζουμε ότι η μόνη αρμοδιότητα που έχει η προσωρινή διοίκηση είναι να εκπροσωπήσει το Σύλλογο σε δικαστικές υποθέσεις και να διεξάγει εκλογές. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προβεί σε κάποια άλλη ενέργεια πόσο μάλλον να απολύει εργαζόμενους.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ η κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει ώστε:

- Να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι- προπονητές στη δουλειά τους.

- Να προστατευθούν οι γονείς οι προπονητές και τα παιδιά από τις επιθέσεις της προσωρινής διοίκησης.

- Να εξασφαλιστεί η πρόσβαση και το δικαίωμα στην άθληση για όλα τα παιδιά.

Ο βουλευτής

Θανάσης Παφίλης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK