Τρέξε τη νύχτα για καλό σκοπό

Για 4η χρονιά θα γίνει στις 20/6 φιλανθρωπικός νυχτερινός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης το Καλλιμάρμαρο

Τρέξε τη νύχτα για καλό σκοπό

Ο πιο εντυπωσιακός φιλανθρωπικός νυχτερινός αγώνας δρόμου, που γίνεται για 4η φορά σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και φέτος στηρίζει το έργο της unicef, που θα φιλοξενείται για 5 μέρες στο κατάστημα Runner Store στο Golden Hall.

Το βράδυ του Σαββάτου, 20 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, με εκκίνηση από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τρέχουμε και περπατάμε 5 χλμ. στο κέντρο της Αθήνας, σε μια πανέμορφη διαδρομή.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.nightrun.gr, ή έλα στο κατάστημα Runner Store @ Golden Hall από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 και καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 και εξασφάλισε τη θέση σου, για να δημιουργήσουμε μαζί στην αφετηρία μπροστά από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την πιο φωτεινή καρδιά και να στείλουμε έτσι ένα λαμπερό μήνυμα αγάπης στα παιδιά όλου του κόσμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK