Vasily Kamotskiy, ο άρχοντας της σφαλιάρας

Οι Ρώσοι δεν φημίζονται για τις νορμάλ ιδέες τους. Μοιραία λοιπόν ήρθε το "Slapping Championship" στην Σιβηρία. Και ο Vasily Kamotskiy είναι ο τύπος που δεν θες να μπλέξεις.

Vasily Kamotskiy, ο άρχοντας της σφαλιάρας

Εντάξει, πρέπει να είσαι λίγο "πειραγμένος" για να διοργανώσεις κάτι τέτοιο. Ωστόσο τίποτε δεν πρέπει να σε εκπλήσσει όταν έρχεται από την Ρωσία και έχει να κάνει με... ξύλο. Μάλλον έμοιαζε με θέμα χρόνου και τελικά έγινε πραγματικότητα η γέννηση ενός νέου "σπορ" που φέρει την υπογραφή των Ρώσων.

Στο Siberian Power Show (κλίκαρε στον σύνδεσμο και θα καταλάβεις) της περασμένης εβδομάδας πήρε σάρκα και οστά το πρώτο "Slapping Championship", με έπαθλο 30.000 ρούβλια (470 δολάρια) για τον νικητή.

Και ναι, είναι αυτό που φαντάζεσαι. Δύο τύποι κάθονται ο ένας απέναντι στον άλλον, τους χωρίζει ένα ψηλό παραλληλόγραμμο κουτί και ανταλλάσσουν σφαλιάρες! Μέχρι ένας εκ των δύο αποχωρήσει ή βγει νοκ-άουτ. Σε κάθε περίπτωση, ο Vasily Kamotskiy είναι ο τύπος που δεν θες να μπλέξεις. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι πως θα σε κερδίσει, αλλά το γεγονός πως όταν το αποφασίσει, τα χαστούκια του σε... βάζουν για ύπνο.

Ο Kamotskiy είναι 28 ετών, αγρότης και η δύναμη του μοιάζει υπερφυσική. Γι' αυτό και η ορμή της παλάμης του διέφερε από αντίπαλο σε αντίπαλο. Απέναντι σε μικρόσωμους ανταγωνιστές, ο Kamotskiy έριχνε χαλαρές σφαλιάρες ψάχνοντας τη νίκη στα σημεία και όχι στο "ξάπλωμα" του αντιπάλου.

Η συμμετοχή του στο "Slapping Championship" ήρθε από σπόντα. Ο Kirill Sarychev αποτελεί ουσιαστικά τον εμπνευστή αυτού του event, το οποίο είχε παρουσιάσει πέρσι στο πλαίσιο του Sarychev Power Expo, με διαφορετική ονομασία. Εκεί, για να παρακολουθήσει τη διοργάνωση, είχε βρεθεί ο Vasily Kamotskiy ως μέγας θαυμαστής του Sarychev.

Οι παρευρισκόμενοι, εντυπωσιασμένοι από την θηριώδη όψη του, τον παρότρυναν να λάβει μέρος την επόμενη χρονιά. Ο Kamotskiy δεν πολυψηνόταν, ακολούθησαν πιέσεις και από τους φίλους του, ωστόσο η καθοριστική παρέμβαση ήταν αυτή του Sarychev.

Επηρεασμένος από το ίνδαλμα του, ο Kamotskiy έλαβε μέρος στους αντίστοιχους αγώνες του 2019 και πήρε άνετα την πρώτη θέση, ενώ το χαμηλό του προφίλ, η ευγένεια και ο σεβασμός που έδειξε απέναντι σε εμφανώς πιο αδύναμους αντιπάλους, τον έκαναν εξαιρετικά αγαπητό στο ευρύ κοινό.

Ο Kamotskiy, αν και στην πραγματικότητα φέρνει περισσότερο σε αγαθό γίγαντα, μπορεί να υπερηφανεύεται ως ο νικητής του πρώτου "Slapping Championship", που τον έκανε πλουσιότερο κατά 30.000 ρούβλια. Και στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το πως...

News 24/7

24MEDIA NETWORK