Χοντρό παιχνίδι στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική στις Ομοσπονδίες!

Το ζήτημα της απλής αναλογικής στις εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών εξελίσσεται σε...πονοκέφαλο για την Κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η εβδομάδα που αρχίζει την Τρίτη (μετά την αργία της Καθαράς Δευτέρας) για το ζήτημα της επιβολής της απλής αναλογικής στις εκλογές των ομοσπονδιών.

Μεγάλο μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ (περισσότεροι από 60 βουλευτές) έχουν υπογράψει ήδη τη σχετική τροπολογία η οποία έχει τεθεί και στα υπόψιν του Σταύρου Κοντονή!

Ο Υπουργός όμως προτιμά η συγκεκριμένη τροπολογία να μην έρθει αυτή την εβδομάδα (στο νομοσχέδιο περί ντόπινγκ) αλλά με το μεγάλο αθλητικό νομοσχέδιο που θα φέρει το Υπουργείο του οποίου όμως ο χρόνος κατάθεσης στη Βουλή παραμένει άγνωστος.

Το νομοσχέδιο περί ντόπινγκ πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 18 του μήνα γιατί αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς. Δεν αποκλείεται άρα να έρθει με τη μορφή του κατεπείγοντος, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα στο νομοσχέδιο δεν θα μπορούν να κατατεθούν τροπολογίες!

Σ' αυτήν την περίπτωση όσοι έχουν υπογράψει θα αντιδράσουν χωρίς όμως σοβαρές πιθανότητες να καταφέρουν κάτι χειροπιαστό. Στην περίπτωση όμως που το νομοσχέδιο έρθει στο Κοινοβούλιο με την προβλεπόμενη διαδικασία, η τροπολογία θα κατατεθεί και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα μετρήσει τη συνοχή της!

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!