4ο Auto-Moto Show 2009: 6 - 10 Μαΐου στη Λάρισα από την Optimum Services

Καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην πιο πολυαναμενόμενη έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας της Ελλάδας, το 4ο Auto-Moto Show 2009!

4ο Auto-Moto Show 2009: 6 - 10 Μαΐου στη Λάρισα από την Optimum Services
Για ακόμη μια φορά η καρδιά του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας θα χτυπά στη Λάρισα όπου εκθέτες από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το "παρών" στην έκθεση-θεσμό που διοργανώνει η εταιρία Optimum Services για 4η συνεχόμενη χρονιά με υψηλό αίσθημα ευθύνης και εξαιρετική ποιότητα.

Μετά από 3 επιτυχημένες εκθέσεις, η 4η συνεχίζει την παράδοση και παρουσιάζει μεταξύ άλλων ολοκαίνουρια μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Στο 4ο Auto-Moto Show 2009, η MUSTANG HELLAS θα κάνει την πρώτη επίσημη παρουσίαση των μοντέλων της σε εκθεσιακό χώρο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να πέφτει στο SHELBY GT 500, ένα καθαρόαιμο American Muscle Car! BMW, LEXUS, MERCEDES-ΒΕΝΖ LORINSER, TOYOTA, DAIHATSU, CITROEN, CHEVROLET, SSANG YONG, RENAULT, FORD είναι κάποιες από τις μάρκες επίσημων αντιπροσωπειών αυτοκινήτου που συμμετέχουν.

Πολύ δυνατή παρουσία έχουν οι αντιπροσωπείες μοτοσικλέτας με εταιρίες όπως οι HARLEY DAVIDSON, APRILIA, PIAGGIO, TRIUMPH, VESPA, GILLERA, BMW, HONDA, YAMAHA, SUZUKI και άλλες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η παρουσίαση του καινούριου μοντέλου της APRILIA RS V4 Factory!

Εταιρίες ελαστικών, εξατμίσεων, αναρτήσεων, ζαντών, ανταλλακτικών, βελτίωσης, αξεσουάρ, ειδικών αυτοκόλλητων αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας, ασφαλιστικών προϊόντων, ιδιωτικά ΚΤΕΟ, αγωνιστικές ομάδες κλπ. αναμένεται να κάνουν αίσθηση στο κοινό με τις προτάσεις τους. Επίσης ξεχωριστή ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν οι custom-made Harley Davidson μέσω των εταιριών που συμμετέχουν στο 4ο Auto-Moto Show 2009 και εξειδικεύονται στο customizing!

Arena 2009

Η πίστα επιδείξεων του 4ου Auto-Moto Show 2009 αναμένεται να είναι η κορυφαία του 2009 με θέαμα υψηλού επιπέδου. Συμμετέχουν:

• Christian Pfeiffer, ο πολλάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Stunt Show θα μαγέψει τους θεατές με μία BMW F800 μηχανή σε 6 μοναδικά show στις 9-10 Μαΐου.

• Federico Sceriffo, Juri Bianchi, οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι drifter με 2 πανίσχυρα αυτοκίνητα, Subaru Impreza 420ps & BMW M3 E46 350ps για 6 show 9-10 Μαΐου. • SXS - Stunt X-treme Show, η καλύτερη ομάδα Stunt Show στην Ελλάδα με ανανεωμένο show.

• Driftclub.gr, οι μοναδικοί οδηγοί του driftclub.gr και από τους κορυφαίους της Ευρώπης με τα BMW E30 V8 440ps, Ford Escort MK II 450ps, Toyota Corolla AE86 350ps.

• Top Λαρισαίοι Drifters, οι καλύτεροι οδηγοί της Λάρισας με BMW E30 M5 320ps, BMW E30 M3 346ps, Opel Ascona 220ps, Audi A4 RW 350ps.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στο www.automotoshow.gr

4X4 Test Drive Track

Η διοργανώτρια εταιρία Optimum Services για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με τις επίσημες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν τα τελευταία μοντέλα 4x4 και SUV στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα test drive. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στο www.automotoshow.gr

Live Performance

Με συναυλίες εντός του εκθεσιακού χώρου θα ψυχαγωγούνται οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια λειτουργίας του 4ο Auto-Moto Show δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Κάποια από τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν είναι οι Blues Trackers και οι Spitback. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στο www.automotoshow.gr

Λέσχες και Σύλλογοι

Στο 4ο Auto-Moto Show συμμετέχουν λέσχες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Επίσης, συμμετέχει η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας προκειμένου να ενημερώσει τους επισκέπτες με προβλήματα κινητικής αναπηρίας για τις δυνατότητες αυτόνομης κίνησης. Πρόκειται για μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ιδρυθεί από ασθενείς με σκοπό την εξυπηρέτηση, ενημέρωση και υποστήριξη των ασθενών και των συγγενών τους σε όλο το φάσμα των αναγκών τους καθώς και την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια.

Τουριστική Προβολή του Νομού Λάρισας!



Μια πρωτοποριακή συνέργεια μεταξύ Optimum Services και ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας πρόκειται να βιώσουν οι επισκέπτες της έκθεσης 4ου Auto-Moto Show καθώς θα προβάλλονται μέσω θεματικού περιπτέρου προορισμοί του Νομού Λάρισας που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος χρησιμοποιώντας SUV, υβριδικά, ποδήλατο, μηχανή και άλλα οχήματα.

Είσοδος

Η γενική είσοδος στο 4ο Auto-Moto Show είναι 5€ και δωρεάν για άτομα με κινητικές αναπηρίες και παιδιά κάτω των 12 ετών. Η πρόσβαση στην πίστα επιδείξεων γίνεται αποκλειστικά μέσα από τον εκθεσιακό χώρο και η είσοδος κοστίζει 5€. Επίσης, θα διατεθούν προς πώληση εισιτήρια διαρκείας με κόστος που θα ανακοινωθεί σύντομα για ελεύθερη είσοδο στην έκθεση και τις πίστες για όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του 4ου Auto-Moto Show 2009.

Χορηγοί

Μεγάλος υποστηρικτής του 4ου Auto-Moto Show είναι η RED BULL Hellas. Επίσης το 4ο Auto-Moto Show υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Βιομηχανιών και η ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό Sponsorit, οι εφημερίδες Ελευθερία και Θεσσαλία, και ο ραδιοσταθμός Radio Polis. Το 4ο Auto-Moto Show τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.automotoshow.gr ή καλέστε στο 2410 670303. Διοργάνωση Optimum Services.

News 24/7

24MEDIA NETWORK