Aristotle Racing Team: Η τρομερή εμπειρία και τα καλά πλασαρίσματα στο Hungaroring

Πριν από τον εορτασμό των 15 χρόνων ήρθαν οι επιτυχίες στο Hungaroring για την Aristotle Racing Team (ART).

Σε λιγότερο από ένα μήνα η ομάδα Formula Student του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Aristotle Racing Team (ART) θα γιορτάσει τα 15 χρόνια από την ίδρυση της. Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να γιορτάσει και να πανηγυρίσει. Πιο συγκεκριμένα, φέτος η ομάδα αγωνίστηκε στη Formula Student Czech στο Autodrom Most και στο Formula Student EAST στην πίστα του Hungaroring.

Το 7ο αγωνιστικό μονοθέσιο της ART κατάφερε να αγωνιστεί στους διαγωνισμούς και να πετύχει αρκετά καλές θέσεις ανάμεσα σε διακεκριμένες ομάδες που συμμετείχαν.

Στον πρώτο διαγωνισμό η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει την 4η θέση στο Skidpad, 5η θέση στο Business Plan και 10η στην γενική κατάταξη. Στον δεύτερο διαγωνισμό πετύχαμε την 9η θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 38 ομάδες με αξιοσημείωτη διάκριση στο στατικό αγώνισμα του Business Plan όπου η ομάδας μας ανέβηκε στο βάθρο με την κατάκτηση της 2ης θέσης. Ακόμη μια επιτυχία ήταν η 5η θέση στο δυναμικό αγώνισμα Acceleration με το μονοθέσιο της ομάδας να αφήνει πολλές προσδοκίες για ακόμη περισσότερες διακρίσεις την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Η ευκαιρία να αγωνιστούμε με τόσες αξιόλογες ομάδες μας έδωσε αρκετά ερείσματα για να συνεχίσουμε το έργο μας να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να ενισχύσουμε τα δυνατά μας σημεία. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού η ομάδα μας σκοπεύει να ανανεωθεί με νέα μέλη καθώς και καινοτόμες ιδέες για την βελτιστοποίηση του μονοθέσιου μας.

Ο δρόμος για την επιτυχία είναι μακρύς, αλλά αποτελεί μονόδρομο για εμάς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK