Δοκίμασε το Peugeot 908 o Ράικονεν

Την πρώτη του επαφή με το πρωτότυπο με το οποίο θα συμμετάσχει στις 24 ώρες του Μαν την επόμενη χρονιά είχε ο Κίμι Ράικονεν.

French Sstien Bourdais steers his Peugeot 908, on June 12, 2011 in Le Mans western France, during the 79th edition Le Mans 24 hours endurance race.  AFP PHOTO / ALAIN JOCARD (Photo credit should read ALAIN JOCARD/AFP/Getty Images)
French Sstien Bourdais steers his Peugeot 908, on June 12, 2011 in Le Mans western France, during the 79th edition Le Mans 24 hours endurance race. AFP PHOTO / ALAIN JOCARD (Photo credit should read ALAIN JOCARD/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Κίμι Ράικονεν βρέθηκε μέσα στην εβδομάδα στην Ισπανία, στην πίστα του Aragon, προκειμένου να οδηγήσει το Peugeot 908 με το οποίο θα αγωνιστεί το επόμενο καλοκαίρι στο θρυλικό αγώνα αντοχής των 24 ωρών του Μαν.

Ο Φινλανδός συμπλήρωσε 35 γύρους, σε ένα περιβάλλο οικείο για τον ίδιο, αφού τα σπορ πρωτότυπα, έχουν πολύ μεγαλύτερη σχέση με τα μονοθέσια από τα οποία ο 32χρονος προέρχεται, συγκριτικά με τα αυτοκίνητα ράλι, με τα οποία πειραματίζεται δίχως μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Ράικονεν, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τους άλλους οδηγούς της ομάδας. Τον Φρανκ Μοντανί, το Στεφάν Σαραζάν, το Σιμόν Πεζενό και τον Άλεξ Βουρτζ, με τον οποίο συνυπήρξαν στη McLaren-Mercedes.

O κάτοχος του τίτλου στην F1 με τη Ferrari το 2007, συνεχίζει να αναζητεί νέους ορίζοντες σε διάφορες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πιστοποιώντας πως είναι ένας γνήσιος λάτρης αυτού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK