Το ART21 ήρθε για να κατακτήσει Τσεχία και Ουγγαρία

Στις 15 Ιουλίου στο κτήμα Κυβέλη παρουσιάστηκε το νέο αγωνιστικό μονοθέσιο της Aristotle Racing Team, ART-21. Με το νέο ανατρεπτικό σχεδιασμό, ο οποίος βασίστηκε στην εμπειρία των προηγούμενων και στο όραμά μας για το μέλλον, το ART-21 καλείται να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς στόχους της φετινής χρονιάς και να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης των διαγωνισμών της Τσεχίας και της Ουγγαρίας.

Το ART21 ήρθε για να κατακτήσει Τσεχία και Ουγγαρία

Στις 15 Ιουλίου στο κτήμα Κυβέλη παρουσιάστηκε το νέο αγωνιστικό μονοθέσιο της Aristotle Racing Team, ART-21. Με το νέο ανατρεπτικό σχεδιασμό, ο οποίος βασίστηκε στην εμπειρία των προηγούμενων και στο όραμά μας για το μέλλον, το ART-21 καλείται να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς στόχους της φετινής χρονιάς και να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης των διαγωνισμών της Τσεχίας και της Ουγγαρίας. Ο γνώριμος πλέον κινητήρας CBR-600 εφοδιάζεται με καινούριο εγκέφαλο, ο οποίος επιτρέπει την αξιοποίηση του σε μεγαλύτερο βαθμό.

Αποτέλεσμα αυτού τα 85 άλογα που μεταφέρονται στον τροχό και είναι υπεύθυνα για την καλύτερη επιτάχυνση του. Το νέο αεροδυναμικό πακέτο σε συνδυασμό με το καινούριο σύστημα ανάρτησης προσφέρουν πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον οδηγό. Κατά συνέπεια, συγκρίνοντας το καινούριο μονοθέσιο με το ART-18 είναι ορατή η διαφορά στους χρόνους της πίστας.

Στο event παρευρέθηκαν χορηγοί και φίλοι της ομάδας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο μονοθέσιο και να μάθουν τα πάντα για αυτό, σε μία χρονιά με πολλές προκλήσεις για την κατασκευή του. Αποτέλεσε μια χαρούμενη βραδιά, καθώς μετά από καιρό μπορέσαμε να συναντήσουμε τους χορηγούς μας σε ένα event που παρόμοιό του είχε καιρό να πραγματοποιηθεί εξαιτίας της πανδημίας. Συζητήθηκαν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας, όπως και οι στόχοι της για τους διαγωνισμούς FS Czech και FS East.

Η ομάδα μας αναχωρεί σε λίγες ημέρες για τους διαγωνισμούς που αναφέρθηκαν και ευελπιστεί για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, για να κάνουμε περήφανους τους υποστηρικτές μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK