Τα πάντα για τη Ferrari του Κώστα Μανωλά που ξέρει και από αυτοκίνητα

Ο Κώστας Μανωλάς δεν είναι γνωστός μόνο για την αγάπη που τρέφει για την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και για τις Ferrari, και η δική του είναι τεχνολογικά "ψαγμένη".

Τα πάντα για τη Ferrari του Κώστα Μανωλά που ξέρει και από αυτοκίνητα
FERRARI

Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό είναι η μεγάλη αθλητική είδηση των τελευταίων ωρών. Ο Έλληνας άσος του ποδοσφαίρου επιστρέφει στην Ελλάδα και πλέον θα τον βλέπουμε εκ νέου με την ερυθρόλευκη φανέλα στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι λάτρης του ποδοσφαίρου, του Ολυμπιακού, αλλά και των γρήγορων αυτοκινήτων. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα είχε επισκεφθεί τη Νάξο για διακοπές με το τελευταίο απόκτημά του.

Πρόκειται για την εντυπωσιακή Ferrari SF90 Stradale, το πρώτο plug-in hybrid μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Η κατακόκκινη καλλονή του Μανωλά είναι τετρακίνητη και αποδίδει συνολικά 1.000 ίππους και 800 Nm ροπή! Για την κίνησή της συνεργάζονται ένας διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης V8 4.000 κυβικών με 3 ηλεκτροκινητήρες.

Οι επιδόσεις του είναι εκρηκτικές: 0-100 km/h σε 2,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 300 km/h! Οι δύο ηλεκτροκινητήρες κινούν τους εμπρός τροχούς (έναν ο καθένας) δίνοντας τετρακίνηση στο ιταλικό supercar, αναλαμβάνοντας μάλιστα και την προς τα πίσω κίνηση, καθώς το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων δεν έχει όπισθεν!

Η SF90 Stradale παρουσιάστηκε το 2019 και η ονομασία της δεν είναι τυχαία: Το SF90 κάνει τη σύνδεση με την ενενηντάχρονη (τότε) ιστορία της Scuderia Ferrari, ενώ το Stradale σημαίνει πως είναι για οδήγηση στο δρόμο.

Αν μη τι άλλο, ο Κώστας Μανωλάς δεν επέλεξε μια οποιαδήποτε Ferrari απλώς για να εντυπωσιάσει, αλλά μια από τις πιο “ψαγμένες” τεχνολογικά, απόδειξη πως ξέρει από γρήγορα αυτοκίνητα. Μακάρι να τη φέρει μαζί του στην Ελλάδα για να την απολαμβάνουμε στο δρόμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK