To γκαράζ του Φλόιντ Mεϊγουέδερ χρειάζεται παρκαδόρο και δακτύλιο

Δεν είναι τέκνο εποχής ΠΑΣΟΚ. Είναι ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ένας μποξέρ-χρυσωρυχείο. Κι αυτά είναι τα εκθέματα που φυλάει στο γκαράζ του.

To γκαράζ του Φλόιντ Mεϊγουέδερ χρειάζεται παρκαδόρο και δακτύλιο
Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ένα από τα supercars του, ένα πρωί του 2015 στο Λας Βέγκας AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι ο Μπάτμαν. Ενδεχομένως, αν κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει αυτόν τον ισχυρισμό, τότε βλέποντας τι κρύβει στο γκαράζ του ο σταρ του μποξ, να αλλάξει γνώμη. Καταρχάς, ας βάλουμε στη σειρά ορισμένα δεδομένα. Ο Μεϊγουέδερ έχει καταφέρει να μείνει αήττητος για 50 αγώνες. Όλους τους αγώνες του, δηλαδή. Ο Μεϊγουέδερ βρέθηκε στο ρινγκ απέναντι στον Μάνι Πακιάο, σε μια μάχη που θεωρείται σήμερα το κορυφαίο γεγονός στην ιστορία του σύγχρονου μποξ, ενώ υπολογίζεται ότι το συνολικό κέρδος που απέφερε από τις εισπράξεις εισιτηρίων και από την τηλεοπτική της κάλυψη ήταν 73 και 600 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Ο Μεϊγουέδερ, από το 2006 μέχρι σήμερα, είναι μια μηχανή εκτύπωσης χρημάτων με ανθρώπινη μορφή, που δημιουργεί κατ' ελάχιστο κέρδη 25 εκατομμυρίων δολαρίων με κάθε εμφάνιση στο ρινγκ. Μόνο από την προ διετίας αναμέτρηση του με τον Κόνορ Μακγκρέγκορ κέρδισε 100 εκατομμύρια δολάρια. Κάπου εδώ μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη τους αριθμούς και να θαυμάσουμε ελεύθερα το πώς αυτοί μεταφράζονται, εντός του γκαράζ του Μεϊγουέδερ.

Αυτό που μόλις θαύμασες είναι ένα δείγμα από τα 25 αυτοκίνητα που φυλάει στο γκαράζ του. Μεταξύ άλλων, σε αυτό το γκαράζ που δεν θυμίζει αντιπροσωπεία, όπως λέει ο ίδιος, αλλά το θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ Μακ Ντακ με αυτοκίνητα, θα βρεις τα εξής μοντέλα αυτοκινήτων:

Porsche 911 Turbo Cabriolet

Mercedes-Benz SLS AMG

Mercedes - Benz SLR McLaren

Bentley Flying Spur

Maybach S600

Bentley Mulsanne (δυο μοντέλα)

Rolls -Royce Phantom (έξι μοντέλα)

Lamborghini Murcielago

News 24/7

24MEDIA NETWORK