To καλοκαίρι το Chevrolet Captiva

Captiva θα είναι το όνομα του νέου Sports Utility Vehicle (SUV) της Chevrolet, το οποίο πρόκειται να λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2006.  Σαν πρωτότυπο S3X, όπως πρωτοπαρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2004,  έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό.

To καλοκαίρι το Chevrolet Captiva

Captiva θα είναι το όνομα του νέου Sports Utility Vehicle (SUV) της Chevrolet, το οποίο πρόκειται να λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2006. Σαν πρωτότυπο S3X, όπως πρωτοπαρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2004, έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό. Το Chevrolet Captiva (μήκος/πλάτος/ύψος: 4,639/1,849/1,726 mm) διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό με υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας. Θα διατίθεται με επτά ή πέντε καθίσματα αντίστοιχα. Οι πελάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ εκδόσεων με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή τετρακίνητων μοντέλων.

Το Captiva θα είναι το πρώτο συμπαγές SUV της Chevrolet με πετρελαιοκινητήρα. Σχεδιασμένο με γνώμονα τους Ευρωπαϊκούς δρόμους και τις απαιτήσεις των πελατών, τα όχημα θα διατίθεται αρχικά με ένα σύγχρονο, δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα άμεσου ψεκασμού common-rail 150hp. Όπως οι δύο διαθέσιμες βενζινοκίνητες εκδόσεις (2.4-λίτρων τετρακύλινδρη και 3.2-λίτρων V6), ο turbodiesel προσφέρει δυναμικές οδηγικές επιδόσεις. Το Captiva θα είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Chevrolet που θα διατίθεται με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP).

Ο πετρελαιοκινητήρας δημιουργήθηκε από την GM DAT, σε συνεργασία με τις GM Powertrain και Venturi Motori. Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή μιας οικογένειας πετρελαιοκινητήρων που θα διατίθενται με άλλα προϊόντα Chevrolet στην Ευρώπη από το 2006.

News 24/7

24MEDIA NETWORK