Αυτή είναι η νέα "καυτή" μούσα του "San Siro"

O Eμπαγιέ Νιανγκ δεν είναι αναγεννημένος μόνο εντός γηπέδου τη φετινή σεζόν αλλά και έξω από το χορτάρι. Για αυτό έχει... ευθύνη η εκρηκτική Πάολα Καρούζο (φωτογραφίες)!

Αυτή είναι η νέα "καυτή" μούσα του "San Siro"

Πέρυσι όλοι τον χαρακτήριζαν "bad boy" του ιταλικού ποδοσφαίρου για τα πολλά καμώματά του εκτός αγωνιστικών χώρων όμως τη φετινή σεζόν ο Εμπαγιέ Νιανγκ μοιάζει να είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος αφού έχει "ηρεμήσει" και αισθάνεται ολοένα και περισσότερο χρήσιμος για την Μίλαν του Βιτσέντσο Μοντέλα.

Σύμφωνα πάντως με την ιταλική τηλεοπτική εκπομπή "Tiki Taka" η αναγέννηση του Γάλλου επιθετικού έχει να κάνει και με μία γυναίκα που έχει εισβάλλει στη ζωή του το τελευταίο διάστημα, και η οποία δεν είναι η συμπατριώτισσά του μοντέλο, Εμιλί Φιορελί, όπως όλοι πίστευαν, αλλά μία Ιταλίδα.

Πρόκειται για την Πάολα Καρούζο που έγινε πρόσφατα πασίγνωστη στο ιταλικό κοινό από την παρουσία της στο ριάλιτι "Το νησί των διασήμων", με την Καρούζο να είναι μάλιστα γνωστή στον ποδοσφαιρικό κόσμο αφού στο παρελθόν ήταν στο πλευρό του άσου της Γιουβέντους, Πατρίς Εβρά.

Η ΠΑΟΛΑ ΚΑΡΟΥΖΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Αυτή είναι η νέα "καυτή" μούσα του "San Siro"

News 24/7

24MEDIA NETWORK