Αυτό είναι το πιο δύσκολο όνομα ποδοσφαιριστή στο FIFA

Έχουμε κατά καιρούς δει και ακούσει αρκετά περίεργα ονόματα ποδοσφαιριστών, όμως το συγκεκριμένο είναι το... κάτι άλλο! Γνωρίστε τον παίκτη που ακόμα και οι δημιουργοί του FIFA δυσκολεύτηκαν να γράψουν σωστά.

Αυτό είναι το πιο δύσκολο όνομα ποδοσφαιριστή στο FIFA

Είναι δίχως αμφιβολία ένας παίκτης που δύσκολα ξεχνιέται. Βασικά, αν τον μάθεις δεν ξεχνιέται ποτέ, κυρίως, γιατί ΔΕΝ γίνεται να τον μάθεις. Θέλει προσπάθεια και κόπο.

Ακόμη και οι δημιουργοί του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού προσομοίωσης ποδοσφαίρου, FIFA, δυσκολεύτηκαν αρκετά, όχι μόνο να γράψουν σωστά το όνομά του, αλλά και να το... χωρέσουν στην καρτέλα του.

Ο λόγος για τον 24χρονο πρώην άσο της γαλλικής Νις, Στεφάν... ετοιμαστείτε... Ραχεριχαριμανανά. Πάμε πάλι: Στεφάν Ρα-χε-ρι-χα-ρι-μα-να-νά.

Είναι 24 ετών, αγωνίζεται στη θέση του μέσου και είναι 58 φορές διεθνής με τη φανέλας της Μαδαγασκάρης έχοντας σκοράρει 25 τέρματα. Βέβαια, επειδή συμπαίκτες και προπονητές προφανώς δυσκολεύνταν να προφέρουν το όνομά του, αποφάσισαν να τον αποκαλούν "Ιησού" ή "Νταντά"! Το γιατί πραγματικά δεν το ξέρουμε.

Αυτό είναι το πιο δύσκολο όνομα ποδοσφαιριστή στο FIFA

News 24/7

24MEDIA NETWORK