O Barack Obama αποθεώνει -ξανά- τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

O πρώην Πλανητάρχης αναφέρθηκε στο 4-0 των Bucks και τον ηγέτη τους που χαρακτήρισε ως απίστευτο "να ξέρει ένας τέτοιος άνθρωπος το όνομα μου και τι κάνω".

O Barack Obama αποθεώνει -ξανά- τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

O Barack Obama είναι γνωστός φαν του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είχε αναφερθεί σε εκείνον, στην επίσκεψη του στην Αθήνα, το Νοέμβριο του 2016.

Δεν παρέλειψε να πει το όνομα του και στην ομιλία που έβγαλε ο πρώην Πλανητάρχης, σε χιλιάδες ανθρώπους που εμφανίστηκαν σε γυμναστήριο high school του Milwaukee για να τον ακούσουν. "Είμαι εδώ για να ζητήσω να ψηφίσετε σε αυτές που μπορεί να αποδειχθούν ως οι πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας" εξήγησε ο Obama για τη διαδικασία του Νοεμβρίου και των ενδιάμεσων εκλογών -με τον Doland Trump να 'χει προειδοποιήσει για 'βίαιες αλλαγές' αν χάσει.

Εν τοιαύτη περιπτώσει, ο Obama βοηθά τους Δημοκρατικούς και μεταξύ αυτών που χε να πει στο κοινό του Milwaukee ήταν για το Greek Freak.

" Έχω πολλούς καλούς λόγους για να έρχομαι στην πόλη. Έχετε τους Brewers που κάνουν εξαιρετική σεζόν στο ΝFL, πολύ καλύτερη από τους δικούς μου Chicago White Sox. Έχετε και το 4-0 των Bucks, Giannis is ballin". Έχετε τους Badgers, μπύρα, πολλούς καλούς λόγους για να έρχομαι".

Με τη δήλωση του Οbama συμφώνησε ο κόουτς των Bucks, Mike Budenholzer, o οποίος αποθέωσε τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ. " Είναι απίστευτος, ένα παράδειγμα προς μίμηση, ένα παράδειγμα ηγέτη. Λατρεύω που λατρεύει το ποδόσφαιρο και είμαι μαζί του, ό,τι και αν λέει", ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση, μετά το 125-95 επί των Wolves. Ο Γιάννης αρκέστηκε στο " είναι απίστευτο να λέει το όνομα σου ένας άνθρωπος όπως είναι ο Barack Obama. Να ξέρει ποιος είμαι και τι κάνω. Είναι απίστευτο το συναίσθημα".

Photo: Associated Press

News 24/7

24MEDIA NETWORK