10 πολύ απαιτητικές ερωτήσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μόνο ο αδερφός του Θανάσης μπορεί να γνωρίζει όλες τις σωστές απαντήσεις στο κουίζ που φτιάξαμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος για την 7η σεζόν του στο ΝΒΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος για την 7η σεζόν του στο ΝΒΑ AP PHOTO/AARON GASH

Αυτές είναι μερικές σκόρπιες εικόνες από τα προσεχώς του Γιάννη Αντετοκούνμπο - και βασικού υποψηφίου για ένα δεύτερο διαδοχικό βραβείο MVP, στην 74η έκδοση του ΝΒΑ.

Ο 'Greek Freak' θα διασχίσει την έβδομη χρονιά του ως παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς και η ιδέα της κατάκτησης ενός δαχτυλιδιού στροβιλίζεται σταθερά στα ημισφαίρια του μυαλό του. Λίγο πριν υπογράψει το νέο max συμβόλαιο που θα του προταθεί. Ο,τιδήποτε άλλο πια, δεδομένου του 60-22 των 'ελαφιών' και της δικής του αναγνώρισης ως κορυφαίου παίκτη στην κανονική περίοδο, δεν ανταποκρίνεται, μηδέ καλύπτει τις προσωπικές φιλοδοξίες ενός παιδιού που τον Οκτώβριο του 2013, άλλος άνθρωπος τότε, ζούσε πια μέσα στο όνειρό του. Κλήθηκε υποχρεωτικά να κουμαντάρει τα ένστικτά του, να μεταμορφωθεί από ένα άτι χωρίς χαλινάρια σε πολιορκητικό κριό, να ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό του. Άλλαξε, μεγάλωσε, εξελίχθηκε και οι δύο τελευταίες παρουσίες σε playoffs τον έχουν φέρει πιο κοντά από ποτέ στο στόχο του. Η στιγμή του πλησιάζει.

Πόσο καλά ξέρεις όλα όσα περιγράφοντα στο στόρι του Γιάννη Αντετοκούνμπο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK