12 ξεχασμένα picks δεύτερου γύρου που τράνταξαν το NBA

Όλοι οι οργανισμοί μπορούσαν να διαλέξουν τον Ντρέιμοντ Γκριν, στο 2012 ΝΒΑ Draft. Δεν το έκαναν. Ώσπου οι Ουόριορς πήραν τη δεύτερη ευκαιρία -με τις γνωστές συνέπειες. Ξεχασμένοι σε ΝΒΑ Draft ήταν και οι Νίκολα Γιόκιτς, Μαρκ Γκασόλ, Μανού Τζινόμπιλι και Τόνι Κούκοτς. Διάλεξε τον καλύτερο.

12 ξεχασμένα picks δεύτερου γύρου που τράνταξαν το NBA
AP IMAGES

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 21/6 έχουμε 2019 NBA Draft. Ξέρεις. Του Ζάιον Ουίλιαμσον -τον οποίον χαρακτήρισε πριν λίγες ώρες ο κόουτς Σιζέφσκι ως 'δώρο Θεού'- και της παρέας του. Το βέβαιο είναι πως το παιχνίδι έχει αλλάξει, στο βαθμό που πια πολλοί οργανισμοί κοπιάρουν το σύστημα των Σπερς. Αυτό δηλαδή, που βρίσκεις στο β' γύρο κάτι που 'κολλάει' γάντι στο ρόστερ σου, αλλά είναι και ρίσκο -παράλληλα, βέβαια, εξοικονομείς λεφτά, όπως φτιάχνεις την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Όπως προετοιμάζονται οι 'νέοι' για αυτήν τη βραδιά, ας θυμίσουμε τις περιπτώσεις που επιλογές β' γύρου έκαναν ενδεχομένως μεγαλύτερη καριέρα ως NBAers, από εκείνη που απήλαυσαν οι κορυφαίες επιλογές. Βρήκαμε τα καλύτερα picks του δεύτερου γύρου, σας τα παρουσιάζουμε και σας ζητάμε να αναδείξετε το καλύτερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK