14η αγ.: Κυρίαρχος στο clasico η Μπαρτσελόνα

Ένα clasico βαμμένο από πάνω ως κάτω στα χρώματα της Μπαρτσελόνα ήταν το πρώτο της σεζόν στην ισπανική λίγκα. Η φορμαρισμένη ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έκανε φύλλο και φτερό τη Ρεάλ Μαδρίτης, καταφέρνοντας να φτάσει με χαρακτηριστική άνεση στο 87-67.

14η αγ.: Κυρίαρχος στο clasico η Μπαρτσελόνα
Δεν θα μπορούσε πάντως να συμβεί διαφορετικά με βάση τα τωρινά δεδομένα στην ACB. Οι "μπλαουγκράνα" επιβεβαίωσαν με τρόπο εμφατικό πως διάγουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, κατατροπώνοντας τη μεγάλη αντίπαλό τους. Από το πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε εξασφαλίσει διψήφια διαφορά (44-33), την οποία όχι μόνο διαφύλαξε στη συνέχεια αλλά και διεύρυνε χάρη στο εξαιρετικό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων (10/16).

Οι γηπεδούχοι έχτισαν την επικράτησή τους πάνω στους 22 πόντους του Ν τέιβιντ Άντερσεν, στους 16 του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αλλά και στην πληθωρική παρουσία του Βίκτορ Σάδα, ο οποίος σκόραρε μόνο 5 πόντους αλλά ταυτόχρονα είχε 6 ριμπάουντ και 12 ασίστ! Ο Φελίπε Ρέγες με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο μόνος Μαδριλένος που στάθηκε όρθιος στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK