15 άτομα δέχθηκαν κλήση για κατάθεση από την εισαγγελία για το "σύστημα μπάσκετ"

Συνέχεια στο θέμα που ανέδειξε από το πρωί της Τρίτης το Contra.gr δίνεται την Τετάρτη, με τα ονόματα των 15 ατόμων που κλήθηκαν να καταθέσουν για το "σύστημα μπάσκετ".

15 άτομα δέχθηκαν κλήση για κατάθεση από την εισαγγελία για το "σύστημα μπάσκετ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες μετά από το θέμα που ανέδειξε το Contra.gr για το "σύστημα μπάσκετ", ήρθαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των ατόμων που δέχθηκαν κλήση για κατάθεση από την εισαγγελία, σχετικά με τις καταγγελίες του προέδρου της ΟΔΚΕ, Ηλία Καφφέ.

Η αθλητική εφημερίδα " Live Sport" παρουσιάζει και τα 15 πρόσωπα, τα οποία θα βρεθούν ενώπιον του αντιεισαγγελέα Γιώργου Λαΐνη, συνεργάτη του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Αυτά τα 15 πρόσωπα απαρτίζονται από έναν πολύ υψηλά ιστάμενο παράγοντα της ΕΟΚ, δύο μέλη της ΚΕΔ, τρεις πρώην διαιτητές, εν ενεργεία διαιτητές και πρόεδροι Ενώσεων, ωστόσο κανένας εξ αυτών δεν καταθέτει ως κατηγορούμενος.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας σημειώνει ότι η αρχή είχε γίνει με κλήσεις έξι ατόμων, ορισμένοι εκ των οποίων απέφυγαν να απευθυνθούν στην εισαγγελία διότι δεν επιθυμούσαν "να βρεθούν σε αυτήν την κατάσταση", ενώ άλλοι τηλεφωνούσαν για να ρωτήσουν λεπτομέρειες για το πότε θα πρέπει να καταθέσουν.

Σημειώνεται ότι όλα τα πρόσωπα προέρχονται είτε από το "στρατόπεδο" της ΕΟΚ είτε από αυτό της διαιτησίας και δεν αφορούν τους συλλόγους.

Οι καταθέσεις των 15 πρόσώπων αλλά και τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής από την προκαταρκτική εξέταση ενδέχεται να οδηγήσουν σε δεύτερο κύμα κλήσεων σε κατάθεση.

Θυμηθείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Contra.gr και τα στοιχεία που ανέδειξε για το ζήτημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αντιδράσεις για το ρεπορτάζ του Contra.gr για την έρευνα Σιμιτζόγλου

Καφφές για ΕΟΚ στο Contra.gr: "Δεν τους αρέσει η φάτσα μου;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK