1η αγωνιστική: Ντέρμπι στην Πυλαία

Το ντέρμπι δικεφάλων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο κλειστό της Πυλαίας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1.

1η αγωνιστική: Ντέρμπι στην Πυλαία
Το ντέρμπι δικεφάλων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο κλειστό της Πυλαίας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1. Αναμφίβολα ο αγώνας των δύο ομάδων παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς ότι και οι δύο σύλλογοι προχώρησαν σε ανανέωση το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Συνοπτικά τo πρόγραμμα

Σάββατο 22 Οκτωβρίου
17:00 Κολοσσός Ρόδου-Μαρούσι
17:00 Πανιώνιος-Ηρακλής
18:00 Παναθηναϊκός-Λάρισα
19:00 Ολυμπιακός-Πανελλήνιος (ΕΤ1)
19:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Supersport)




Κυριακή 23 Οκτωβρίου
17:00 Ολύμπια-Απόλλωνας Πάτρας
18:00 Αρης Μακεδονικός (ΕΤ1)

Η φιναλίστ του προηγούμενου πρωταθλήματος ΑΕΚ δεν έχει πια στις τάξεις της τους Νίκο Ζήση και Νίκο Χατζή ενώ άλλαξε και προπονητή (Λευτέρης Κακιούσης στη θέση του Φώτη Κατσικάρη). Στον ΠΑΟΚ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς παράμεινε στον πάγκο αλλά οι Νταμίρ Μουλαομέροβιτς και Παναγιώτης Βασιλόπουλος αποτέλεσαν παρελθόν.

O πρωταθλητής Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει εύκολο έργο στο κλειστό του ΟΑΚΑ κόντρα στο νεοφώτιστο Γυμναστικό Λάρισας ενώ ο ανανεωμένος και φιλόδοξος Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Πανελλήνιο των εντυπωσιακών μεταγραφών.

Στο κλειστό της Νέας Σμύρνης (πιθανότατα για τελευταία φορά) θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος κόντρα στον Ηρακλή με τους οικοδεσπότες να παρουσιάζονται ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Στη Ρόδο, ο νεοφώτιστος Κολοσσός φιλοξενεί το Μαρούσι και φιλοδοξεί να ξεκινήσει την πορεία του στην Α1 με μία μεγάλη επιτυχία.

Το πρόγραμμα κλείνει την Κυριακή με τα παιχνίδια της Ολύμπιας με τον Απόλλωνα Πάτρας στη Λάρισα και του Αρη με τον Μακεδονικό στο Αλεξάνδρειο.

*** Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αγωνιστούν στις έδρες τους χωρίς φιλάθλους, λόγω της τιμωρίας για τα επεισόδια στο μεταξί τους παιχνίδι για το Κύπελλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK