1ο MESMA 3on3 street - Παναγιώτης Χαμηλοθώρης

Το event είναι αφιερωμένο στη μνήμη του 29χρονου αθλητή που έχασε τη ζωή του στο Μάτι. Τα έσοδα θα διατεθούν σε πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς

1ο MESMA 3on3 street - Παναγιώτης Χαμηλοθώρης

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνος Αττικής (Μ.Ε.Σ.Μ.Α.) και η Stoiximan διοργανώνουν το '1ο MESMA 3on3street - Παναγιώτης Χαμηλοθώρης', στον Μαραθώνα.

Το 2ήμερο  τουρνουά μπάσκετ 3on3, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, αθλητή μπάσκετ του Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του στα 29 του μόλις χρόνια κατά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018.

Λειτουργώντας ως 'φάρος μνήμης' για τον Παναγιώτη και τα συνολικά 102 θύματα της τραγωδίας στο Μάτι, το event φιλοδοξεί να καταστεί ένας ετήσιος αθλητικός θεσμός, κορυφαίου επιπέδου, που θα εκπέμπει τα αισιόδοξα μηνύματα της ζωής, του αθλητισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν από την οικογένεια του Παναγιώτη σε πολίτες και οικογένειες που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά.

Για δηλώσεις συμμετοχών πατήστε ΕΔΩ.

1ο MESMA 3on3 street - Παναγιώτης Χαμηλοθώρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK