2015: χρονιά εσόδων

Εν έτει 2015 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί "δυνατούς" αντιπάλους και οι άνθρωποί του ευελπιστούν ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό "παρών", προκειμένου η ΚΑΕ να αποκομίσει σημαντικά έσοδα.

2015: χρονιά εσόδων
INTIME SPORTS

Μέχρι στιγμής ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν στήριξε ιδιαίτερα το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου, αλλά μέσα στο 2015 θα αντιμετωπίσει ομάδες με... εμπορικό όνομα, με συνέπεια να αναμένονται αρκετά έσοδα από τα ματς στο "Παλατάκι".

Συγκεκριμένα, στις 4 Ιανουαρίου ο "δικέφαλος" θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει το ματς με την ΑΕΚ στις 31 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι της πόλης με τον Άρη, ενώ προς τα μισά του δευτέρου γύρου θα... ανηφορίσει ο Ολυμπιακός.

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του στο EuroCup, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με ομάδες όπως η Κίμκι, η Λιμόζ και η Καντού, ενώ στο τέλος της σεζόν υπάρχουν, φυσικά, και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σαλούστρος ο... τυχερός

Κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε στην προπόνηση της Παρασκευής, αφού ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (έγινε προβολή video και αναλύθηκε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού).

Μετά από το τέλος του προγράμματος, ο Γιώργος Δέδας κέρασε για τα γενέθλιά του, έγινε ανταλλαγή δώρων, έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας και τυχερός ήταν ο Χρήστος Σαλούστρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK