2η αγ.: “Δύο στα δύο” για την Καντού
Η Καντού, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε δύο αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος.
Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (30-30) η φιναλίστ του περυσινού “σπαγκέτι σιρκουί” έκανε ένα επιμέρους 22-9 στην τρίτη περίοδο και πήρε τη νίκη με 71-58 επί της Σασάρι. Ο Μάρτεν Λέουνεν με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι, ενώ ακόμη τρεις, μεταξύ των οποίων ο Τζιανλούκα Μπαζίλε, είχαν από 12. Από τους ηττημένους ο άλλοτε παίκτης της Σιένα Ντρέικ Ντιένερ είχε 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Από την άλλη, το ρόδι στο νέο πρωτάθλημα έσπασαν αφενός η Μπένετον, 77-75 την Τεράμο, αφετέρου η Ρόμα, 78-70 την Μπιέλα.
Στο βραδινό ματς, η Βίρτους χωρίς τον… Μπράιαντ, ηττήθηκε μετά από ένα συγκλονιστικό ματς ηττήθηκε 96-90 στο Αβελίνο. Τους 52 πόντους των γηπεδούχων σημείωσαν μαζί οι ασταμάτητοι Μαρκίς Γκριν και Λίντον Τζόνσον, με 26 έκαστος. Αντίπαλο δέος ο Κρις Ντάγκλας με 23, αλλά ήταν μόνος.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Πέζαρο – Μιλάνο 69-66
Σιένα – Βενέτσια 86-76
Ρόμα – Μπιέλα 78-70
Καντού – Σασάρι 71-58
Τρεβίζο – Τεράμο 77-75
Βαρέζε – Μοντεγκρανάρο 101-88
Καζάλε Μονφεράτο – Κρεμόνα 73-74
Αβελίνο – Βίρτους Μπολόνια 96-90
Ρεπό: Καζέρτα