30άρα στη Ρόδο από τον ΠΑΟ

30άρα στη Ρόδο από τον ΠΑΟ
Με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο του, μετά το Ευρωμπάσκετ της Σερβίας, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας στο πρώτο παιχνίδι τους στο τουρνουά "Τάσος Κουταλιανός". Οι "πράσινοι", σαν έτοιμοι από καιρό, διέλυσαν τους Θεσσαλούς με 98-68 και έδειξαν στον τεχνικό τους πως κατά το διάστημα της απουσίας του δούλεψαν σκληρά, όπως δηλαδή αυτός θα ήθελε.

Ήταν πάντως η πρώτη φορά που οι πρωταθλητές βρέθηκαν όλοι μαζί στο παρκέ, καθώς όλοι οι διεθνείς ενσωματώθηκαν στην ομάδα. Απ' αυτούς ξεχώρισε ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο οποίος με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Για τους "πορτοκαλί" του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος σίγουρα περιμένει πολλά περισσότερα από την ομάδα του, εκείνος που ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα ήταν ο Αλτον Μέισον πετυχαίνοντας 24 πόντους. Αντίθετα ο Λάρι Στιούαρτ έμεινε χαμηλά αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα, σε άμυνα και επίθεση, από τους φόργουορντ του Παναθηναϊκού.


Παναθηναϊκός: Αλβέρτης 11 (3), Καλαϊτζής 3 (1), Παπανικολάου 6 (2), Λάκοβιτς 5 (1), Μπατίστ 8, Φέμερλινγκ 4, Χατζηβρέττας 8, Σπανούλης 9 (1), Τσαρτσαρής 7 (1), Διαμαντίδης 10, Σκεπάνοβιτς 6 (2), Τομάσεβιτς 13, Σάκοτα 8 (2)

Ολύμπια: Μέισον 24 (3), Νικολαϊδης 10 (2), Παπαβασιλείου 1, Λάππας 6, Κακλαμάνος 5 (1), Τριχόπουλος, Γιόνζεν 2, Χαρισμίδης 3, Σεϊνφελντ 7 Νεοφυτίδης, Στιούαρτ 10 (2)


Οι δηλώσεις των προπονητών

Ζέλικο Ομπράντοβιτς
: " Έχουμε δύο καινούργιους παίκτες στην ομάδα και είναι σημαντικό να προσαρμοστούν το γρηγορότερο δυνατό. Για τους υπόλοιπους πρέπει να επαναλάβουμε τις αρχές στο παιχνίδι μας, διότι γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουμε. Προλάβαμε να κάνουμε μόνο δύο προπονήσεις όλοι μαζί και από αυτό το τουρνουά θα χρησιμεύσει, προκειμένου να βρεθούμε ξανά ως ομάδα".

Βαγγέλης Αλεξανδρής: " Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα κι εμείς δεν βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις και να νικήσεις τον Παναθηναϊκό πρέπει όλοι οι παίκτες να βρεθούν σε μεγάλη μέρα. Εμείς καταφέραμε να αντέξουμε για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε".


News 24/7

24MEDIA NETWORK