3x3 η Ντιναμό, ήττα η ΤΣΣΚΑ

Η εξόρμηση της Ντιναμό Μόσχας στο Νοβοσιμπίρσκ δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες νικώντας την τοπική Λοκομοτίβ με 84-59. Αντίθετα, αφιλόξενη για την ΤΣΣΚΑ ήταν η Αγία Πετρούπολη.

3x3 η Ντιναμό, ήττα η ΤΣΣΚΑ
Η εξόρμηση της Ντιναμό Μόσχας στο Νοβοσιμπίρσκ δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες. Η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς επιβλήθηκε της τοπικής Λοκομοτίβ με 84-59 και συμπλήρωσε τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η βοήθεια πάντως που πρόσφεραν τα δύο Ελληνόπουλα των Μοσχοβιτών δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είχε 6π (3/6δ.), ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης Φώτσης είχε 3π. με ένα εύστοχο τρίποντο (0/2δ.). Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ρούμπεν Ντάγκλας, ο οποίος πέτυχε 17π. με τέσσερα εύστοχα σουτ τριών πόντων.

Αντίθετα αφιλόξενη για την ΤΣΣΚΑ ήταν η Αγία Πετρούπολη. Η ομάδα του Ετορε Μεσίνα γνώρισε την ήττα από την τοπική Σπαρτάκ με 84-75, η οποία ήταν η πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα. Σε κακή -επιθετικά- ημέρα οι Μοσχοβίτες, από τους οποίους ξεχώρισε μόνο ο Ντέιβιντ Αντερσεν με 28π. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, αφού σημείωσε 4 πόντους από βολές. Οι άλλες προσπάθειές του δεν βρήκαν στόχο (0/3δ., 0/1τρ.).

News 24/7

24MEDIA NETWORK