5η αγ.: Ο Ναβάρο...άγγιξε τον Ερέρος

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα...σταμάτησε στους 36 πόντους, στον αγώνα της ομάδας του με την Παμέσα Βαλένθια, στον οποίο οι "μπλαογκράνα" επικράτησαν με 86-76.

5η αγ.: Ο Ναβάρο...άγγιξε τον Ερέρος
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα... σταμάτησε στους 36 πόντους, στον αγώνα της ομάδας του με την Παμέσα Βαλένθια, στον οποίο οι "μπλαογκράνα" επικράτησαν με 86-76.

Η επίδοση του διεθνή γκαρντ αποτελεί την δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών για ντόπιο παίκτη. Η πρώτη ανήκει στον Αλμπέρτο Ερέρος, ο οποίος είχε πετύχει 38 σε μία αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την τότε... 7up Μπανταλόνα, το 1994. Από τότε μόνο ο πρώην αρχηγός των Μαδριλένων, είχε και πάλι φθάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο, όταν και είχε φορτώσει με 35 πόντους το καλάθι της Βαλένθια το 1997.

Οι επιδόσεις του Ναβάρο ήταν εντυπωσιακές, αφού είχε 7/10 3π., 4/9 2π. και 7/8 1π., με τον γκαρντ των Καταλανών να σπάει για τρίτη φορά στην καριέρα του το φράγμα των 30 πόντων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK