9η αγωνιστική: Ο Ζήσης το χαβά του και η Μπένετον στην κορυφή

Στην κορυφή της βαθμολογίας -με επτά νίκες σε εννέα αναμετρήσεις- παρέμεινε η Μπένετον Τρεβίζο.

9η αγωνιστική: Ο Ζήσης το χαβά του και η Μπένετον στην κορυφή
Στην κορυφή της βαθμολογίας -με επτά νίκες σε εννέα αναμετρήσεις- παρέμεινε η Μπένετον Τρεβίζο. Εκμεταλλευόμενη την έδρα της, η οποία διατηρείται αλώβητη, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ επιβλήθηκε της Ρέτζιο Εμίλια με 85-75 έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον... αναπληρωματικό Αντρέα Μπαρνιάνι με 20 πόντους.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζήσης, ξεκινώντας στη βασική πεντάδα της Μπένετον αγωνίστηκε σε όλο σχεδόν το παιχνίδι (35λ) έχοντας αξιοπρόσεκτη στατιστική σε μια ακόμη μεστή εμφάνιση . Σημείωσε 10π. (1.2δ., 2/4τρ., 2/3β.) έχοντας επίσης ένα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Αναφορικά με τα... κατορθώματα των υπολοίπων Ελλήνων, μόνο ο Νίκος Βετούλας κατόρθωσε να ξεχωρίσει ελαφρώς. Ο έμπειρος πλέι-μέικερ είχε ενεργή συμμετοχή στη σπουδαία νίκη της Ούντινε επί της Βαρέζε (90-73), αφού αγωνιζόμενος για 21 λεπτά σημείωσε 9 πόντους (0/1δ., 3/3τρ.), μάζεψε τρία ριμπάουντ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

Λιγοστός ο χρόνος συμμετοχής του Νέστορα Κόμματου στην άνετη νίκη της Κλιμάμιο επί της Αρμάνι Μιλάνο, στην αποστολή των Ροζέτο και Αβελίνο αντίστοιχα ήταν οι Διαμαντόπουλος και Δορκοφίκης χωρίς όμως να αγωνιστούν.

Συνολικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Viola R.Calabria-Upea Capo d'Orlando 71-73
Montepaschi Siena-Vertical Vision Cantu 89-66
Climamio Bologna-Armani Jeans Milano 85-70
Angelico Biella-Lottomatica Roma 76-81
Benetton Treviso-Bipop Carire R.Emilia 85-75
Carpisa Napoli-Roseto Basket 84-66
Navigo.it Teramo-Air Avellino 78-82
Basket Livorno-Caffe Maxim Bologna 85-88
Whirlpool Varese-Snaidero Cucine Udine 73-90











News 24/7

24MEDIA NETWORK