AEK: Μπάρετ το... λαυράκι

Είναι ωραίο να κοιτάς τον ουρανό διότι έτσι στην καλύτερη περίπτωση θα μείνεις στα αστέρια. Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι εδώ και μία εβδομάδα ο Αντρέ Μπάρετ παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ύψους 1,78 είναι το λαυράκι για τον Λευτέρη Κακιούση όμως η απόκτησή του όσο περνάει ο καιρός είναι και πιο δύσκολη με δεδομένο ότι αφήνει καλές εντυπώσεις στους αγώνες προετοιμασίας.

AEK: Μπάρετ το... λαυράκι
Είναι ωραίο να κοιτάς τον ουρανό διότι έτσι στην καλύτερη περίπτωση θα μείνεις στα αστέρια. Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι εδώ και μία εβδομάδα ο Αντρέ Μπάρετ παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ύψους 1,78 είναι το λαυράκι για τον Λευτέρη Κακιούση όμως η απόκτησή του όσο περνάει ο καιρός είναι και πιο δύσκολη με δεδομένο ότι αφήνει καλές εντυπώσεις στους αγώνες προετοιμασίας. Μέχρι την Κυριακή φαινόταν πολύ πιθανό να μην συνεχίσει στο ΝΒΑ και ήταν έτοιμος να απαντήσει θετικά στην ΑΕΚ.

Από την Δευτέρα η κατάσταση αλλάζει κάπως και φαίνεται πιθανό να επιβιώσει των κοψιμάτων της Παρασκευής. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν προχωράει άλλη περίπτωση παίκτη. Ούτως ή άλλως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί χωρίς δεύτερο Αμερικανό θεωρείται ότι αξίζει η αναμονή ενόψει της ευρωλίγκα που αποτελεί και το ζητούμενο.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται χωρίς προβλήματα κι εντοπίζεται στα γκαρντ τα οποία θα δεχθούν την πίεση της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ιδιαίτερα μαθήματα σε Χάτζατζ και Παντελιάδη αλλά και τον Ρίματς για να μην λυγίσουν απέναντί στο καλύτερο κουαρτέτο γκαρντ στην Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK