ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΛ-Ολύμπια 91-71

Μεγάλη, σε έκταση, ήττα γνώρισε την Τρίτη η Ολύμπια στην Κύπρο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup. Oι Λαρισαίοι γνώρισαν τη συντριβή από την ΑΕΛ με 91-71, παραμένουν πάντως στη 2η θέση του 3ου γκρουπ.

ΑΕΛ-Ολύμπια 91-71
Μεγάλη, σε έκταση, ήττα γνώρισε την Τρίτη η Ολύμπια στην Κύπρο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup. Oι Λαρισαίοι
γνώρισαν τη συντριβή από την ΑΕΛ με 91-71, παραμένουν πάντως στη 2η θέση του 3ου γκρουπ.

Οι Κύπριοι επέβαλλαν από νωρίς το ρυθμό τους και είχαν το πάνω χέρι. Ωστόσο η Ολύμπια έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία αφού, εκτός των άλλων, τρεις παίκτες κλειδιά της ομάδας (Κουμπούρας, Αγγέλοφ, Τσιάρας) αποβλήθηκαν με πέντε φάουλ. Η ΑΕΛ είχε σε μεγάλη μέρα τον Γούντγουορντ που πέτυχε 26 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ. Για την Ολύμπια πρώτος σκόρερ ήταν ο Τσιάρας με 17 πόντους.


Tα δεκάλεπτα: 27-23, 45-36, 69-53, 91-71

ΑΕΛ: Λιάτσος, Κούιτς 2, Σουτσου 20, Αλέκσιτς 17, Ράντλ 2, Περεντος 7, Παλαλας 3, Σούντοφ 8, Ζιανβενι 6, Γουντγουόρντ 26

Ολύμπια: Μπέλσερ 9, Κουμπούρας 10, Λέισι 8, Τσιάρας 17, Γιαννουλάκος, Μπατής 12, Αριγκμπάμπου 6, Γκάιτον 2, Κούρτοβιτς 3


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK