Αφήνει πίσω του την ένταση το Μαρούσι

Aφού πέρασε μία περιπετειώδη εβδομάδα κατά την οποία ο πρόεδρος Αρης Βωβός απείλησε ακόμα και αφανισμό της ομάδας, το Μαρούσι καλείται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στο πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελλήνιο.

Αφήνει πίσω του την ένταση το Μαρούσι

Αν θεωρήσουμε ότι το ψυχολογικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην ομάδα έχει ξεπεραστεί, ο προπονητής Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλους πονοκεφάλους αφού και ο Κώστας Καϊμακόγλου προπονήθηκε την Παρασκευή (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αγωνιστεί το Σάββατο). Ο Φάνης Κουμπούρας έχει συνέλθει από την ίωση και θα αγωνιστεί κανονικά.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Αμαρουσίου εξέδωσε την Παρασκευή ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφανίσει μία ομάδα με 112 χρόνια ιστορίας.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Πραγματικά μας αιφνιδίασε η ξαφνική δήλωση του προέδρου μας, Άρη Βωβού περί «αφανισμού» της ομάδας σε περίπτωση διακοπής του έργου του στο Βοτανικό. Η αντίδραση μας ήταν άμεση και απόλυτα δικαιολογημένη. Όλοι μας αναγνωρίζουμε την ΠΡΟΣΦΟΡΑ και το ΕΡΓΟ του προέδρου, στην ομάδα, η όποια έφτασε μέχρι και την κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα., αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να «αφανίσει» εν μία νυκτί μια ομάδα που μετράει 112 χρόνια ιστορίας. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να προβαίνει σε τόσο βαρυσήμαντες δηλώσεις, χωρίς να υπολογίζει τον κόσμο της ομάδας. Ωστόσο, επειδή εμείς νιώθουμε το Μαρούσι σαν την οικογένεια μας και μέσα σε κάθε οικογένεια είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του προέδρου, ο οποίος «Αντρίκεια - Μαρουσιώτικα» παραδέχτηκε το λάθος του και συνεχίζουμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK