Αφήνει το θέμα ΜακΓκραθ ο Μαλέλης

Ο Μάνος Μαλέλης όντας ενοχλημένος από το ότι δεν έγινε ραντεβού στην Αθήνα για το θέμα του Ντόνι ΜακΓκραθ, τονίζει πως σκοπεύει να αφήσει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Αφήνει το θέμα ΜακΓκραθ ο Μαλέλης
INTIME SPORTS

Ο Μάνος Μαλέλης βρέθηκε στην Αθήνα αυτές τις μέρες και σκόπευε να "τρέξει" το θέμα της επιστροφής του Ντόνι ΜακΓκραθ στον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε όμως να έρθει σε επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη για να γίνει ραντεβού. Αυτό τον ενόχλησε και όπως μας είπε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά (ο κ. Μαλέλης πρόκειται να φύγει στο εξωτερικό για δουλειές του και την επόμενη εβδομάδα θα είναι εκτός Ελλάδας), απομακρύνεται η διάθεσή του για την συνέχιση του ενδιαφέροντος του πάνω στην υπόθεση του ΜακΓκραθ.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του:

"Παρά τις μεγάλες μου προσπάθειες και την διάθεση να ολοκληρώσω την συμφωνία για την ενίσχυση της ομάδας στα πλέι οφ με τον Ντόνι ΜακΓκραθ, δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος εκ καθήκοντος να εκφράσω την δυσαρέσκεια για το τελικό αποτέλεσμα το οποίο διαφαίνεται να είναι αρνητικό. Οι αιτίες της αποτυχίας αυτού του εγχειρήματος θα πρέπει να αναζητηθούν στην πλευρά των συνομιλητών μου (του ΜακΓκραθ και του ατζέντη του παίκτη) που δυστυχώς ενώ γνώριζαν την άφιξη μου στην Αθήνα λόγω του αγώνα με την Κηφισιά και υπήρχε η υπόσχεση για μια συνάντηση όπου θα καταγράφονταν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας, για άγνωστο τρόπο προς εμένα δεν έλαβα το κατάλληλο τηλεφώνημα παρά τις παραινέσεις τις δικές μου σε δύο προσπάθειες που έγιναν από μέρους μου.

Διακαής ήταν ο πόθος μου για την επιστροφή του ΜακΓκραθ στο "Παλατάκι" αλλά δυστυχώς από αντικειμενικούς κατά πάσα πιθανότητα λόγους δεν ολοκληρώθηκε. Τέλος, υπήρχε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση από πλευράς μου η οποία φαίνονταν πως είναι αποδεκτή και από την πλευρά του παίκτη και από την πλευρά του ατζέντη και ήταν εν γνώση της διοίκησης και του προπονητικού τιμ. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος είμαι υποχρεωμένος να τονίσω πως απομακρύνεται πλέον η διάθεσή μου για την συνέχιση του ενδιαφέροντος στην κατεύθυνση αυτή".

Πρόβλημα στον ώμο για Οντουμ

Ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο έχει ο Τζέικ Οντουμ. Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ χτύπησε στο ματς με την Κηφισιά και έτσι κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK