Αγγελόπουλοι: "Για τον Ολυμπιακό δακρύσαμε και θα παλέψουμε"

Οι πρόεδροι της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έστειλαν το δικό τους μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Αγγελόπουλοι: "Για τον Ολυμπιακό δακρύσαμε και θα παλέψουμε"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά το μήνυμα των προέδρων της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τα 90ά γενέθλια: "Τέτοια μέρα πριν από 90 χρόνια στα σοκάκια του Πειραιά γεννιόταν ο μεγαλύτερος ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού αθλητισμού.

O Πειραιάς απέκτησε τον ΘΡΥΛΟ του και ο ΘΡΥΛΟΣ το λιμάνι του. Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι. Από τη θάλασσα του Πειραιά στα νερά της δόξας. Ένα ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις, μοναδικές στιγμές που αποτελούν τα θεμέλια και την εξέλιξη της υπέρλαμπρης ιστορίας του λαοφιλέστερου συλλόγου της Ελλάδας.

Ο δαφνοστεφανομένος κάθε χρόνο αποκτούσε όλο μεγαλύτερη αίγλη και λάμψη. Αλλά πάντα παρέμενε αιώνιος έφηβος. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, μετάλλια και κορυφαίες διακρίσεις άρχισαν να γεμίζουν την τροπαιοθήκη του συλλόγου και η μια χρυσή σελίδα γραφόταν μετά την άλλη.

Το χρώμα που κυριαρχούσε σε όλα τα αθλήματα ήταν το "ερυθρόλευκο". Το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Από τα ανοιχτά γηπεδάκια στο Πασαλιμάνι, στο Παπαστράτειο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην κορυφή της Ευρωπής, στο πρώτο Τriple Crown, στις Back to Back Ευρωλίγκες και η ένδοξη ιστορία μας θα συνεχίσει να γράφεται...

Με τον Ολυμπιακό μεγαλώσαμε. Για τον Θρύλο έχουμε πανηγυρίσει, έχουμε ονειρευτεί κι έχουμε δακρύσει. Για τον Ολυμπιακό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με τον δικό μας τρόπο.

Μια ζωή Θρύλος!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ