Αγγελόπουλοι: "Πάμε τώρα να το πάρουμε"

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν θα μπορούσαν παρά να είναι απολύτως ευχαριστημένοι με την πρόκριση της ομάδας τους στο φάιναλ φορ.

EUROLEAGUE / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL-4 ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL-4 ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα αποδυτήρια πρώτος μίλησε στους παίκτες ο Γιώργος Αγγελόπουλος: "Εμείς το κάναμε με τον δικό μας τρόπο όλο αυτό, κόντρα σε όλους και σε όλα. Νομίζω ότι κι οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων θαυμάζουν αυτό που βλέπουν. Μας έχετε κάνει υπερήφανους και πάμε να το πάρουμε τώρα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε".

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε:"Παίζετε σε μια ομάδα που γράφει ιστορία, είναι η έκτη πρόκριση σε Final Four τα τελευταία εννέα χρόνια. Ίσως μόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα έχει καταφέρει, αλλά εμείς περνάμε γιατί είμαστε οικογένεια και ομάδα, μιας και έχουμε μικρότερο μπάτζετ. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να μπολιάσουμε τους ξένους με τη νοοτροπία ποιοι είμαστε. Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Παλεύουμε. Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα τα πούμε άλλη μέρα. Συγχαρητήρια σε όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK