"Αγκάθια" για ΑΕΚ, βατοί αντίπαλοι για Άρη και ΠΑΟΚ

Σ' έναν όμιλο με δυναμική ομάδων... Eurocup έπεσε η ΑΕΚ λόγω γεωγραφικών κριτηρίων, τη στιγμή που Άρης και ΠΑΟΚ θα έχουν πιο εύκολο έργο στο δρόμο για την πρόκριση στις νοκ άουτ φάσεις.

"Αγκάθια" για ΑΕΚ, βατοί αντίπαλοι για Άρη και ΠΑΟΚ

Τις πέντε από τις επτά αντιπάλους τους στην κανονική περίοδο του μπασκετικού (για να μην μπερδευόμαστε) Champions League έμαθαν το μεσημέρι της Τρίτης η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ.

Με μια πρώτη... ανάλυση το δυσκολότερο έργο θα έχει η Ένωση του Σωτήρη Μανωλόπουλου, με δεδομένη πάντα την περυσινή εικόνα των ομάδων. Διότι εκτός της πρωταθλήτριας Ιταλίας Βενέτσια του Μάικ Μπράμου, θ' αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Τουρκίας Μπάνβιτ, την υπολογίσιμη Στρασμπούρ, την παραδοσιακή Ολίμπια, τη γερμανική Μπαϊρόιτ και ενδεχομένως την Εστουδιάντες και τη Νίζνι Νόβγκοροντ (αν προκριθούν).

Αντίθετα ο Άρης του Παναγιώτη Γιαννάκη πλέον έχει αντιπάλους στα μέτρα του, πλην της Μπεσίκτας, η οποία πέρυσι έφτασε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ και ο ΠΑΟΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου, βγάζοντας έξω την κάτοχο του τροπαίου Κανάριας (που τον απέκλεισε πέρυσι), δεν τρομάζει από τα εμπόδια που θα βρει στο διάβα του.

GROUP A

Μονακό

Χάποελ Χολόν

Μούρθια

Γενισέι

Σάσαρι

Όλντενμπουργκ

Ομάδα προκριματικών (winner 20)

Ομάδα προκριματικών (winner 23)

GROUP B

Γκαζιαντέπ

Σαλόν

Κανάριας

Νεπτούνας

Βέντσπιλς

ΠΑΟΚ

Ομάδα προκριματικών (winner 24)

Ομάδα προκριματικών (winner 18)

GROUP C

ΑΕΚ

Βενέτσια

Ολίμπια Λουμπλιάνα

Μπαϊρόιτ

Μπάνβιτ

Στρασμπούρ

Ομάδα προκριματικών (winner 22)

Ομάδα προκριματικών (winner 19)

GROUP D

Αβελίνο

Μπεσίκτας

Ζιελόνα Γκόρα

Οστάνδη

Νίμπουργκ

Άρης

Ομάδα προκριματικών (winner 17)

Ομάδα προκριματικών (winner 21)

News 24/7

24MEDIA NETWORK