Αγκωνιά του Πατσούλια στον Μίροτιτς, τους χώρισε ο Giannis (VIDEOS)

Λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στην τέταρτη περίοδο του δεύτερου αγώνα των Μπακς με τους Μπουλς, όταν ο Ζάζα Πατσούλια έριξε αγκωνιά στον Νίκολα Μίροτιτς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τους χωρίζει. Νωρίτερα υπήρξαν νέες αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Αγκωνιά του Πατσούλια στον Μίροτιτς, τους χώρισε ο Giannis (VIDEOS)

Οι Μπουλς επικράτησαν των Μπακς με 91-82 στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο τα νεύρα των παικτών των δύο ομάδων ήταν από την αρχή τεταμένα.

Στην δεύτερη περίοδο σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τους Χένσον και Μπρουκς, τα αίματα άναψαν όταν ο πρώτος έσπρωξε με δύναμη και έριξε τον δεύτερο στο παρκέ. Αμέσως δημιουργήθηκε σύρραξη, με τους Μάγιο, Χένσον, Μπάτλερ και Νόα να τιμωρούνται με τεχνική ποινή.

Λίγο πριν το φινάλε, στα 2:48 για την λήξη της τέταρτης περιόδου σε μια διεκδίκηση ανάμεσα σε Πατσούλια και Μίροτιτς, ο παίκτης των Μπακς έριξε αγκωνιά στον φόργουορντ των Μπουλς.

Αγκωνιά του Πατσούλια στον Μίροτιτς, τους χώρισε ο Giannis (VIDEOS)

Οι δυο τους σπρώχτηκαν και άλλαξαν κουβέντες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που βρισκόταν δίπλα τους να τρέχει και να τους χωρίζει πριν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου.

Ο Μίροτιτς έδειξε να τραυματίζεται στην συγκεκριμένη φάση με τους Μπουλς να ανησυχούν για διάσειση, ενώ και οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν με τεχνική ποινή, με τον Πατσούλια να αποβάλλεται.

Διαβάστε ακόμη:

Η μεγαλειώδης τάπα του Αντετοκούνμπο στον Γκασόλ (VIDEO)

Στα "ρηχά" ο Αντετοκούνμπο, δεύτερη ήττα οι Μπακς (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK