Αγώνας αγάπης στον Λαγκαδά

Βετεράνοι και εν ενεργεία παίκτες συγκεντρώθηκαν στο κλειστό του Ερμή Λαγκαδά, για έναν "αγώνα αγάπης" που είχε ως στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας του Γιώργου Βράγγα.

Αγώνας αγάπης στον Λαγκαδά

Πολλοί ήταν οι βετεράνοι και εν ενεργεία παίκτες που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ερμή Λαγκαδά προκειμένου να δηλώσουν "παρών" στην προσπάθεια και τον αγώνα του Γιώργου Βράγγα, παίκτη των "πρασίνων".

Οι Νίκος Χατζηβρέττας, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Γιώργος Αποστολίδης, Γιάννης Γιαννούλης, Σωτήρης Καραποστόλου, Δημήτρης Βεργίνης και Σάββας Ηλιάδης είναι μόνο μερικοί από αυτούς που συμμετείχαν στον "αγώνα αγάπης" που διοργανώθηκε στον Λαγκαδά, με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή. Μαζί τους ήταν οι Γιώργος Δέδας, Νίκος Κούβελας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Κώστας Χρήστου, Λευτέρης Κακιούσης, Τάκης Ξουρίδας, Φίλιππος Συμεωνίδης και Δημήτρης Δέσπος.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε με νίκη του Ερμή Λαγκαδά (84-77), αν και αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που είχε σημασία. Πέραν των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν, όσοι παίκτες βρέθηκαν στο γήπεδο, έδωσαν δώρα στον νεαρό αθλητή των "πρασίνων", που δίνει έναν μεγάλο προσωπικό αγώνα τους τελευταίους μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK