Αίτημα κατακύρωσης λόγω Γιαννακόπουλου

Aίτημα κατακύρωσης υπέρ της του αγώνα με τον Παναθηναϊκό κατέθεσε στην ΕΟΚ η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα. Ο λόγος είναι η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εξέδρες του κλειστού του ΟΑΚΑ, παρά την ποινή απαγόρευσης στα γήπεδα για 3 μήνες.

Αίτημα κατακύρωσης λόγω Γιαννακόπουλου
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Την Πέμπτη 09.10.2014, ο ιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλος παρευρέθηκε στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κατά προφανή παράβαση των υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 και 45/04.07.2014 αποφάσεων του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., αλλά και της υπ’ αριθμ. 22/2014 απόφασης της Ε.ΦΙ.Π.

Μάλιστα, ήδη από την 30.09.2014, ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. είχε γνωστοποιήσει εγγράφως στην Ε.Ο.Κ. ότι με την αμετάκλητη υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της κ. Δ. Γιαννακόπουλο ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, η οποία μεταφέρεται για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-15 και λήγει την 21.11.2014.

Κατόπιν τούτων, λόγω της επαναλαμβανόμενης άρνησης του κ. Δ. Γιαννακόπουλου να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και όπως είχαμε ενημερώσει τους διαιτητές και τον κομισάριο ήδη από το ημίχρονο του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα στην ΕΟΚ, ως διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδας, αίτημα κατακύρωσης του εν λόγω αγώνα υπέρ αντιπάλου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρο 88 παρ. 3 του Κανονισμού της Ε.Ο.Κ., του άρθρου 13 παρ. (ι) του Καταστατικού της Ε.Ο.Κ. και του άρθρου 1 §§ 3 και 4 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.

Τέλος, για τον ίδιο λόγο, καθώς και για όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα και αφορούν στην εξύβριση και απειλή των διαιτητών από τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατέθεσε σήμερα έγγραφες καταγγελίες ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.ΦΙ.Π".

News 24/7

24MEDIA NETWORK