Aκόνιον και Στολ ψηλά στην πράσινη λίστα

Ο χρόνος πιέζει και ο Παναθηναϊκός ψάχνει γκαρντ. Με την περίπτωση του Μάρκο Πόποβιτς να... απομακρύνεται, ποιοι δύο γκαρντ έχουν προταθεί και εξετάζονται στο Τριφύλλι;

Aκόνιον και Στολ ψηλά στην πράσινη λίστα

Σε αναζήτηση γκαρντ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Superfoods και πλέον δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Μετά την καθυστέρηση στην περίπτωση του Μάρκο Πόποβιτς, οι "πράσινοι" αναγκαστικά ρίχνουν μάτια και αλλού, με δύο παίκτες να έχουν ξεχωρίσει προς το παρόν.

Πρόκειται για τους Τζος Ακόνιον και Πολ Στολ. Ο πρώτος πρόκειται για 30χρονο Αμερικανό γκαρντ με θητεία στους Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπασκόνια. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ακόνιον δεν είναι ο παίκτης που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό.

Τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στους Λάιονς και Τάιγκερς της Κίνας, καθώς και σε Παρτιζάν και Σάσαρι. Ωστόσο είναι ένας φθηνός παίκτης που μπορεί να προσφέρει κάποιες λύσεις.

Από την άλλη ο Πολ Στολ είναι Μεξικανός (1.80μ.) ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Άβντοντορ Σάρατοφ και πλέον είναι ελεύθερος. Στο περσινό Eurocup μέτρησε 13,2 πόντους κατά μ.ο., 7,5 ασίστ και 2,1 κλεψίματα σε 11 ματς, ωστόσο είναι 31 χρονών και δεν έχει παίξει ποτέ σε υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η αλήθεια για Πόποβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK